BUDIMPEŠTA

27.10.-29.10. 2017.

1.DAN (petak): polazak iz Zagreba (autobusni kolodvor) u 08:30. Dolazak u Budimpeštu oko 14. sati i odlazak autobusom do CITADELE s pogledom na cijeli grad. Nakon pauze za slikanje nastavak vožnje do TRGA HEROJA pored kojeg se nalazi GRADSKI PARK s neobičnim dvorcem VAJDAHUNYAD, nastavak vožnje ANDRASSY BULEVAROM gdje se nalazi OPERA do hostela. Prijava u hostel. Slobodno vijeme. Mogućnost vožnje brodom po DUNAVU uz nadoplatu. Izlazak, noćenje

2.DAN (subota): odlazak do BUDIMSKOG DVORCA, RIBARSKE UTVRDE, CRKVE MATIJE KORVINA, KATEDRALE SV.STJEPANA, PARLAMENTA i na kraju do VOROSMARTY TRGA i ulice VACI, glavne ulice u Budimpešti i slobodno vrijeme za shopping, šetnju ili sladoled u čuvenoj kavani GERBEAUD. Navečer po želji odlazak u tradicionalnu ČARDU na večeru uz folklorni program. Izlazak, noćenje.

3.DAN (nedjelja): odjava iz hostela i slobodno vrijeme do polaska oko 16 sati. Zaustavljanje na jezeru BALATON i pauza za ručak ili šetnju uz jezero. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena paket aranžmana: 380 kn

Cijena aranžmana po osobi uključuje: Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), 2 noćenja u višekrevetnim sobama u hostelu u centru Budimpešte, turističkog pratitelja i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje: Ulaznice za muzeje, osobne troškove, hranu, piće, javni prijevoz, osobno osiguranje, fakultativne izlete

Fakultativni program uz doplatu:

vožnja brodom po Dunavu – 70 kn – prijava i uplata na račun agencije prije putovanja

večera u čardi u Budimpešti uz prigodni zabavni program i neograničenu konzumaciju vina – 150 kn – prijava i uplata na račun agencije prije putovanja

Informativne cijene preračunate u kn: povijesni muzej cca 35 kn (studenti 17.5), Kuća terora cca 50 kn (studenti 25)

Minimalan broj putnika je 45

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: www.azm-politrip-travel.hr Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 7 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 31,35 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 35,35 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 37,60 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 38,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 41,60 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 42,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 44,65 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 48,65 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 60 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja! Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Info: info@azm-politrip-travel.hr

Prijave: prijave@azm-politrip-travel.hr

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje:-)

Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 150 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 21 dan prije početka putovanja.

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804005801 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!