TAJLAND
2. 2. – 19. 2. 2017.

Dan 1: Sastanak u zračnoj luci u Zagrebu. Let za Bangkok sa presjedanjem u Dohi.

Dan 2: Dolazak u zračnu luku u Bangkoku. Prijevoz do guesthousea smještenog u centru Bangkoka, blizu znamenite ulice za backpackere – Khao San road. Putovanje je počelo. Prvi utisci nama daleke kulture i prva iskustva u zemlji osmijeha. Noćenje.

Dan 3: Buđenje te nakon doručka krećemo u razgledavanje grada: Kraljevska Palača, Smaragdni Buda, Ležeći Buda, Jim Thompson’s house, vožnja Chao Praya rijekom, pogled na grad sa vrha Baiyoke zgrade, najvišeg hotela u Tajlandu sa koktelom u ruci. Tulumarenje sa ljudima iz cijeloga svijeta i stvaranje novih poznanstava na Khao Sanu. Noćenje.

Dan 4 : Dan za fakultativni izlet. Predlažemo odlazak u Kanchanaburi, mjesto poznato po mostu na rijeci Kwai iz istoimenog filma koji je danas spomenik strahotama Drugog svjetskog rata. Preporučamo odlazak u izvrstan muzej koji u detalje opisuje strahote zatvorenika pri gradnji „željeznice smrti“. Mogućnost posjete obližnjeg nacionalnog parka Erawan. Povratak u Bangkok. Noćna vožnja prema sjeveru.

Dan 5: Dolazak u Chiang Mai u jutarnjim satima. Smještaj u guesthouse. Slobodno vrijeme za razgledavanje Chiang Maija, najvećeg tajlandskog grada poslije Bangkoka, prepunog drevnih budističkih hramova. Boravimo u tom gradu kako bi se odmorili od užurbanosti Bangkoka te upoznali sa prirodom Tajlanda. Opcija fakultativnog izleta: trekking u prašumi sa lokalnim vodičem, jahanje slonova, bamboo rafting te noćenje u selu našeg vodiča. Također mogućnost odlaska u rezervat slonova gdje se možete educirati o tim prekrasnim životinjama i provesti s njima dan kupajući ih. Noćenje.

Dan 6: Opcija fakultativnog izleta ili bolje upoznavanje Chiang Maija… Noćenje.

Dan 7: Nastavak opcionalnog izleta te povratak u Chiang Mai. Noćenje.

Dan 8: Polagani oproštaj od grada na sjeveru te odlazak do aerodroma odakle letimo do sljedeće destinacije, Koh Samuija. Slijetanje u Surat Thani te vožnja brodom do Koh Phangana i smještaj na Sunset beachu kako bi bili što bliže vrhuncu boravka na otoku, Full Moon Partyu. Noćenje.

Dan 9 – 11: Upoznajemo se sa prekrasnim otokom, mirnim pješčanim plažama te redovitom ispijanju koktela! Cjelodnevne pripreme za najluđu noć putovanja, Full Moon Party, party elektronske glazbe koji se neprestano održava od 1985. godine. Na Sunrise plaži dočekujemo prve zrake sunca. Spavanje.

Dan 12: Dolazak k sebi te dan provodimo na plaži i liječimo mamurluk voćnim frapeima i povremenim bućkanjem u moru. Uživancija u životu i posljednja noć na Koh Phanganu.

Dan 13: Check – out te polazak brodom na Koh Samui, najveći otok u Tajlandskom zaljevu. Prijevoz do smještaja na najluđem dijelu otoka, plaži Chaweng. Noćenje.

Dan 14: Lagano opuštanje, kupanje te večernji izlazak kako bi proslavili zadnju noć na otoku. Noćenje.

Dan 15: Check – out, slobodno vrijeme te polazak na kopno gdje nas čeka autobus koji nas vraća u Bangkok. Noćna vožnja.

Dan 16: Dolazak u Bangkok koji sad gledamo drugačije. Povratak u Khao San road, najluđu ulicu u gradu gdje dočekujemo nove turiste i opraštamo se od Bangkoka sa mnogobrojnim turistima koji su na odlasku kao i mi. Zajednička večera te tulum u zadnjoj noći u Tajlandu. Noćenje.

Dan 17: Check – out iz smještaja te sa smiješkom na licu hvatamo tople zrake sunca dok kupujemo suvenire u posljednji trenutak. Nevjerica jer slijedi povratak doma i polagano psihičko pripremanje za hladno vrijeme koje nas čeka u Hrvatskoj. Odlazak na aerodrom te oproštaj od zemlje koja nas je toplo dočekala i let za Dohu.

Dan 18: Presjedanje u Dohi na let za Zagreb čime smo završili jednu veliku priču koje ćemo se uvijek rado prisjetiti. Dolazak u Zagreb te kraj putovanja!

CIJENA: 7800 KN

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
– povratni let avionom na relaciji Zagreb – Doha – Bangkok

– let avionom unutar Tajlanda

– avio takse

– sva noćenja navedena u programu, svi prijevozi i transferi na putovanju

– kompletna organizacija i vođenje puta

Cijena aranžmana ne uključuje:
tajlandsku vizu – 35 eura, osobne troškove, fakultativne izlete, međunarodno zdravstveno osiguranje (možete uzeti u agenciji)

– Putno zdravstveno + nezgoda 174,60 kn

– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 190,60 kn

– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 199,60 kn

– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 216,90 kn

– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 215,60 kn

– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 232,90 kn

– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 241,90 kn

– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 257,90 kn

– Osiguranje od otkaza putovanja + 171,60 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja! Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: http://azm-politrip-travel.hr/ugovor-o-putovanju-i-opci-uvjeti/

Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Info: info@azm-politrip-travel.hr

Prijave: prijave@azm-politrip-travel.hr

Minimalan broj putnika je 12

Prijava i uvjeti plaćanja:

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje 🙂

Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 1000 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 7 tjedana prije početka putovanja.

Skeniranu prvu stranu važeće putovnice (koja vrijedi još minimalno 6 mjeseci) potrebno je dostaviti do 2 mjeseca prije puta, inače agencija ne snosi odgovornost od izdavanja karata sa pogrešnim podacima. Skeniranu vizu je potrebno dostaviti do 2 tjedna prije puta, ako ju putnici sami vade. Agencija može pomoći u izdavanju vize uz proviziju od 50 kuna.

Smještaji:
Guesthouse je jednostavni smještaj na Tajlandu za one koji ne traže luksuz. Sobe su manjeg kapaciteta, maksimalno do 4 kreveta sa kupaonicom i jednostavno su uređene.

Bungalow je oblik smještaja na tajlandskim otocima ili na kopnu uz plažu. To su manje kućice na postolju, građene od prirodnih materijala ili od cigle. Imaju 2 do 3 kreveta sa kupaonicom.

Fakultativni izleti: mi vam ih ne pružamo ali ćemo vas usmjeriti do onih najboljih i pomoći vam da ih lakše bookirate.

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804005801 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!