TAJLAND
17.11. – 3.12. 2017.

Dan 1: Sastanak u zračnoj luci u Zagrebu. Let za Bangkok sa presjedanjem u Dohi.

Dan 2: Dolazak u zračnu luku u Bangkoku. Vozimo se do guesthousea smještenog u centru Bangkoka, blizu poznate ulice za backpackere – Khao San road. Slobodno vrijeme za aklimatizaciju i stvaranje prvih utisaka nama daleke kulture i prva iskustva u zemlji osmijeha. Noćenje.

Dan 3: Buđenje te nakon doručka krećemo u razgledavanje grada: Kraljevska Palača, Smaragdni Buda, Ležeći Buda, vožnja Chao Praya rijekom, pogled na grad sa vrha Baiyoke zgrade, najvišeg hotela u Tajlandu sa koktelom u ruci. Tulumarenje sa ljudima iz cijeloga svijeta i stvaranje novih poznanstava na Khao Sanu. Noćenje.

Dan 4 : Dan za fakultativni izlet. Predlažemo odlazak u Kanchanaburi, mjesto poznato po mostu na rijeci Kwai iz istoimenog filma koji je danas spomenik strahotama Drugog svjetskog rata. Preporučamo odlazak u izvrstan muzej koji u detalje opisuje strahote zatvorenika pri gradnji „željeznice smrti“. Mogućnost posjete obližnjeg nacionalnog parka Erawan. Druga mogućnost fakultativnog izleta je u bivši glavni kraljevski grad Ayutthayu prepun hramova. Povratak u Bangkok. Noćna vožnja.

Dan 5: Dolazak u Chiang Mai u jutarnjim satima. Smještaj u guesthouse. Slobodno vrijeme za razgledavanje Chiang Maija, najvećeg tajlandskog grada poslije Bangkoka, prepunog drevnih budističkih hramova. Boravimo u tom gradu kako bi se odmorili od užurbanosti Bangkoka te upoznali sa prirodom Tajlanda. Opcija fakultativnog izleta: trekking u prašumi sa lokalnim vodičem, jahanje slonova, bamboo rafting te noćenje u selu našeg vodiča. Također mogućnost odlaska u rezervat slonova gdje se možete educirati o tim prekrasnim životinjama i provesti s njima dan kupajući ih. Noćenje.

Dan 6: Opcija fakultativnog izleta ili bolje upoznavanje Chiang Maija… Noćenje.

Dan 7: Nastavak opcionalnog izleta te povratak u Chiang Mai. Noćenje.

Dan 8: Polagani oproštaj od grada na sjeveru te odlazak do aerodroma odakle letimo do sljedeće destinacije, Phuketa. Slijetanje u Phuket te prijevoz do našeg guesthousea na najluđem dijelu tog otoka u Andamanskom moru. Noćenje.

Dan 9 : Buđenje na novoj destinaciji čime ulazimo u ležerniji dio putovanja. Prvi dan mora provodimo lagano, opuštajući se na plaži, kupajući i spremajući se za večernji izlazak. Noćenje.

Dan 10: Imamo mogućnost fakultativnog izleta: odlazak na famozni Raya beach i krstarenje morem oko Phuketa. Povratak u smještaj te izlazak. Noćenje.

Dan 11: Polagani oproštaj od Phuketa te odlazak brodom do otoka Ko Phi Phi gdje ćemo provesti ostatak našeg putovanja na moru. Noćenje.

Dan 12: Fakultativni odlazak do Maya beach, plaže iz poznatog Di Caprijevog filma „The Beach“. Kupanje i istraživanje otoka te na povratku posjećujemo plažu majmuna s kojima se slikamo. Noćenje.

Dan 13: Slobodan dan za istraživanje plaža koje otok nudi, odlazak do vidikovca odkuda se pruža prekrasan pogled na cijeli otok. Izlazak. Noćenje.

Dan 14: Posljednji dan na moru za sunčanje, kupanje te šoping. Izlazak. Noćenje.

Dan 15: Check – out iz smještaja te polazak brodom do provincije Krabi i povratak na kopno. Transfer do aerodroma i let za Bangkok. Smještaj te slobodno vrijeme za šoping. Posljednja noć u Tajlandu te oproštajni party kojim zaključujemo veliko putovanje koje nas je promijenilo. Noćenje.

Dan 16: Check – out iz smještaja te sa smiješkom na licu hvatamo tople zrake sunca dok kupujemo suvenire u posljednji trenutak. Nevjerica jer slijedi povratak doma i polagano psihičko pripremanje za hladno vrijeme koje nas čeka u Hrvatskoj. Odlazak na aerodrom te oproštaj od zemlje koja nas je toplo dočekala i let za Dohu.

Dan 17: Presjedanje u Dohi na let za Zagreb čime smo završili jednu veliku priču koje ćemo se uvijek rado prisjetiti.

CIJENA PAKET ARANŽMANA: 7980 KN

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
– povratni let avionom na relaciji Zagreb – Doha – Bangkok
– letovi avionom unutar Tajlanda,
– sva noćenja navedena u programu, svi prijevozi i transferi na putovanju
– kompletna organizacija i vođenje puta
– turističkog pratitelja tijekom putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje: tajlandsku vizu – 35 eura, osobne troškove, fakultativne izlete, međunarodno zdravstveno osiguranje (možete uzeti u agenciji),

Fakultativni izleti: mi vam ih ne pružamo ali ćemo vas usmjeriti do onih najboljih i pomoći
vam da ih lakše bookirate.

Smještaji:
Hostel je skroman smještaj sa svim modernim pogodnostima koji uključuje višekrevetne sobe.
Guesthouse je jednostavni smještaj na Tajlandu za one koji ne traže luksuz. Sobe su manjeg kapaciteta, maksimalno do 4 kreveta sa kupaonicom i jednostavno su uređene.
Bungalow je oblik smještaja na tajlandskim otocima ili na kopnu uz plažu. To su manje kućice na postolju, građene od prirodnih materijala ili od cigle. Imaju 2 do 3 kreveta sa kupaonicom.

Prijava i uvjeti plaćanja:
Skeniranu prvu stranu važeće putovnice (koja vrijedi još minimalno 6 mjeseci) potrebno je dostaviti do 2 mjeseca prije puta, inače agencija ne snosi odgovornost od izdavanja karata sa pogrešnim podacima. Skeniranu vizu je potrebno dostaviti do 2 tjedna prije puta, ako ju putnici sami vade. Agencija može pomoći u izdavanju vize uz proviziju od 50 kuna.

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 166,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 182,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 191,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 206,35 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 207,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 222,35 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 231,35 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 247,35 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 175,56 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Minimalan broj putnika je 15

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 21 dan prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: www.azm-politrip-travel.hr. Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje 🙂

Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 1000 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 3 tjedna prije početka putovanja.

Info : info@azm-politrip-travel.hr

Prijave : prijave@azm-politrip-travel.hr

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804005801 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!