BUGARSKA LJETOVANJE + BEOGRAD, PLOVDIV, SOFIJA I NIŠ
(18.08.-27-08.2017.)

SUNNY BEACH – jeste li spremni za party koji ne prestaje??? ”Ibiza za siromašne”, bugarska verzija Zrća s puno povoljnijim cijenama, 24-sata dnevno ludilo koje si možete priuštiti, mladi iz cijelog svijeta u potrazi za najluđim ljetovanjem. Ovo putovanje nije za svakoga! Idemo u jedno od najluđih ljetovališta Europe, s kultnim klubovima poput ‘Den Glade Viking’, ‘Orange’, ‘Lazur’, ‘Revolution’. U klubovima Sunny Beacha izbor glazbe je neograničen – od ljetnih i MTV hitova preko Cece do metala. Zabavimo se s tisućama mladih iz Velike Britanije, Srbije, Skandinavije…

1. dan (petak) : polazak iz Zagreba (autobusni kolodvor) u 00:30 sati. Na putu za Bugarsku ćemo se zaustaviti u Nišu te pogledati poznatu Ćele-kulu koji su Turci sagradili od lubanja poraženih srpskih vojnika u vrijeme 1. srpskog ustanka. Pauza za odličan ručak u centru Niša i nastavak vožnje prema Sofiji. Dolazak u Sofiju u popodnevnim satima i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora vidjet ćemo : ogromnu katedralu Aleksandra Nevskog, crkvu sv. Jurja iz 4. stoljeća, crkvu Sv. Petke, crkvu sv. Nedjelje, Banya Bashi džamiju, sinagogu, TZUM, gradsku tržnicu, gradsko kupalište, kompleks Largo – odličan prijemer ‘komunističkog klasicizma’… Izlazak, noćenje.

2. dan (subota) : slobodan dan u Sofiji. Noćenje

3. dan (nedjelja) : odjava iz hotela i polazak prema Sunny Beachu. Dolazak u Plovdiv – drugi najveći bugarski grad u popodnevnim satima. Pauza za kavu u pješačkoj zoni te razgled grada prepunog antičkih građevina. Dolazak u Sunny Beach u večernjim satima i smještaj u apartmane. Slobodno vijeme za kupanje. Navečer odlazak u jedan od mnogobrojnih klubova. Noćenje?

4. dan (ponedjeljak) : slobodno vrijeme za zajedničko kupanje, party, koktele, zabavu na plaži, izlaske <3 noćenje?

5. dan (utorak) : nakon buđenja u 15 sati odlazak lokalnim autobusom do Nessebara – ‘bugarskog Dubrovnika’ i razgled starog grada te slobodno vijeme do povratka u Sunny Beach. Party, noćenje?

6. dan (srijeda) : nakon buđenja u 15 sati organizirani odlazak našim autobusom do lokalnog Lidla udaljenog 8 kilometara zbog obnove zaliha  slobodno vrijeme za zajedničko kupanje, party, koktele, zabavu na plaži, izlaske <3 noćenje?

7. dan (četvrtak) : slobodno vrijeme za zajedničko kupanje, party, koktele, zabavu na plaži, izlaske <3 noćenje?

8. dan (petak) : slobodno vrijeme za zajedničko kupanje, party, koktele, zabavu na plaži, izlaske <3 noćenje?

9. dan (subota) : bacanje stvari u kofer i odlazak prema Beogradu. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Smještaj u hostel, party, noćenje.

10. dan (nedjelja) : odjava iz hostela i odlazak do kultnog stadiona MARAKANA, posjet KUĆI CVEĆA gdje je pokopan Josip Broz Tito, i POVIJESNOM MUZEJU te vožnja do HRAMA SVETOG SAVE, jednog od najvećih hramova Balkana. Odlazak u šetnju gradom : PARK KALEMEGDAN, BEOGRADSKA TVRĐAVA, POBEDNIK, SPOMENIK ZAHVALNOSTI FRANCUSKOJ, FONTANA BORBA, UŠĆE SAVE U DUNAV, SAHAT KULA, VOJNI MUZEJ, KNEZ MIHAJLOVA ULICA, TERAZIJSKA ČESMA, HOTEL MOSKVA, TRG REPUBLIKE, NARODNI MUZEJ, NARODNO KAZALIŠTE. Odlazak do poznate SKADARLIJE i slobodno vrijeme za uživanje u srpskim delicijama i rakiji. Polazak prema Zagrebu u večernjim satima. Dolazak u Zagreb u noćnim satima.

Cijena paket aranžmana: 1680 kn

Cijena aranžmana po osobi uključuje: prijevoz autobusom visoke turističke klase (klima, tv, video), 2 noćenja u hotelu 3* u Sofiji u 2-3-4 krevetnim sobama, 6 noćenja u apartmanima 3* (TV, klima, kupaonica, WC) (4/6 osoba po apartmanu) u Sunny Beachu, 1 noćenje u hostelu u centru Beograda u višekrevetnim sobama, , turističkog pratitelja tijekom puta, jamčevno osiguranje i organizaciju putovanja.

Cijena ne uključuje: ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju, osobne troškove za hranu i piće, putno osiguranje

Za ovo putovanje za državljane RH potrebna je važeća osobna iskaznica!

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 94,15 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 102,15 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 105,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 117,65 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 113,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 125,65 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 128,90 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 136,90 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 60 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja

Minimalan broj putnika je 45

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 7 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: http://azm-politrip-travel.hr/ugovor-o-putovanju-i-opci-uvjeti/

Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Info: info@azm-politrip-travel.hr

Prijave: prijave@azm-politrip-travel.hr

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje 🙂

Prilikom prijave potrebno je uplatiti 250 kn depozita kako bi rezervirali mjesto!

Ostatak iznosa za putovanje je potrebno uplatiti najkasnije do 21 dan prije početka putovanja.

Putovanje možete po želji platiti i u 3 rate.

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804005801 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!