SEJŠELI
15.7.-24.7.2019.

1.dan : okupljanje u zračnoj luci Zagreb u 12:30 i prijava na let EK 130 za Dubai. Dolazak u Dubai u 22:55.

2 dan : presjedanje na let EK 705 za Mahe. Noćni let. Dolazak u Mahe u jutarnjim satima i transfer do smještaja na glavnom i najvećem otoku Sejšela – otoku Mahe. Slobodno vrijeme za kupanje i odmor od leta. Noćenje.

3. dan : doručak. Odlazak javnim prijevozom do predivne plaže Port Launay. Slobodno vrijeme za zajedničko druženje i zabavu na plaži. Odlazak do predivne plaže Barbarons, slobodno vrijeme za zajedničko druženje i zabavu na plaži. Povratak javnim prijevozom do hotela. Noćenje.

4. dan : doručak. Odlazak javnim prijevozom do glavnog grada Sejšela – Viktorije. Vidjet ćemo zanimljivi hinduistički hram, gradsku tržnicu Sir Selwyn Clarke, katedralu Sv.Pavla, sat ‘Little Ben’ postavljen u doba britanske vladavine, zanimljive spomenike poput Glasa naroda s gigantskom zastavom Sejšela te spomenike koji simboliziraju kreolsku kulturu (mještavina europske, afričke i azijske kulture) i ekonomiju (poljoprivreda, turizam, malo poduzetništvo i ribarstvo)…Slobodno vrijeme za ručak, povratak javnim prijevozom do hotela. Noćenje.

5. dan : doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plažama Sejšela. Noćenje.

6. dan : doručak. Slobodno vrijeme ili mogućnost cjelodnevnog izleta po otoku Mahe : odlazak po najpoznatije destilerije ruma na otoku – Takamaka gdje ćemo uz nadoplatu imati priliku degustirati lokalni rum i pogledati destileriju. Odlazak do Spice gardena gdje možemo vidjeti čuvenu endemsku palmu coco de mer čiji kokosi imaju oblik ljudskih spolnih organa te zabranjenu biljku – koku. Nakon toga posjetit ćemo zanatsko selo gdje možemo bolje upoznati lokalnu tradiciju, ali i kupiti brojne suvenire. Postjetit ćemo čuveni Mission Lodge vidikovac u nacionalnom parku Morne s prekrasnim pogledom na otok Mahe pored kojeg se nalaze ostaci nekadašnje misionarske škole za djecu oslobođenih robova. Na kraju dana zaputit ćemo se do umjetnog ‘rajskog otoka’ – Eden Island koji je financiran od strane investitora iz Dubaia. Slobodno vrijeme u marini i za šetnju otokom. Povratak u hotel, noćenje.

7. dan : doručak. Slobodno vrijeme za kupanje, odmor i uživanje na nekim od najljepših plaža na svijetu. Predlažemo da vijeme iskoristite za izlete u organizaciji lokalnih agencija. Predlažemo posjet otocima PRAISLIN, LA DIGUE s najpoznatijom plažom svijeta – Anse Source D’Argent s lokalnom agencijom.

8. dan : doručak. Odlazak javnim prijevozom do predivne plaže Anse Louis. Slobodno vrijeme za zajedničko druženje i zabavu na plaži. Povratak javnim prijevozom do hotela. Noćenje.

9. dan : doručak. Check out i slobodno vrijeme za zadnje kupanje prije transfera do zračne luke Mahe. Transfer do zračne luke oko 19 sati. Ukrcaj na let EK 708 za Dubai u 19:25.

10. dan : dolazak u Dubai u 04:20. nakon kratke pauze na aerodromu ukrcaj na let EK 129 za Zagreb koji polazi u 08:30. Dolazak u Zagreb planiran je oko 12:35.

Cijena aranžmana po osobi: 11900 kn
Prilikom prijava potrebno je uplatiti depozit od 2000 kn zbog rezervacije avio karata!!!
Ostatak je moguće uplatiti u 5 rata!
* za ovo putovanje potrebna je putovnica važeća barem 6 mjeseci nakon završetka putovanja!
* viza za Sejšele nije potrebna! Prilikom ulaska u zemlju u zračnoj luci dobiva se tzv. ‘dolzvola ulaska’ koja je besplatna!

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
– povratnu zrakoplovnu kartu u ekonomskoj klasi Zagreb-Dubai-Mahe-Dubai-Zagreb kompanijom Emirates sve pristojbe zračnih luka
– ručnu prtljagu u zrakoplovu do 7 kilograma dimenzija do 55 x 38 x 20 cm
– predanu prtljagu do 30 kilograma ukupnih dimenzija do 150 cm
7 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu Vila Chez Batista 3* na predivnoj plaži Anse Tanamaka , voditelja putovanja na hrvatskom jeziku, transfer zračna luka Mahe-apartman-zračna luka Mahe, jamčevno osiguranje i organizaciju puta.
*Kategorija odgovora službenoj kategorizaciji na Sejšelima i nije usporediva s kategorizacijom drugih zemalja!

Cijena aranžmana ne uključuje:
Cjelodnevni izlet po otoku Mahe – 400 kuna
Izlete prema osobnim preferencijama (prelažemo izlet na Pralin i La Digue s lokalnim turoperaterom), ulaznice za muzeje i objekte koji se fakultativno posjećuju, osobne troškove, hranu i piće, troškove javnog prijevoza (karta za jednu vožnju cca 2,5 kune), osobno putno osiguranje.

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 94,15 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 102,15 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 105,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 117,65 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 113,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 125,65 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 128,90 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 136,90 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 327,25 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja
Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja
*Zbog kupovine avio karata u slučaju otkaza putovanja od strane putnika agencija zadržava naknadu u skladu s Ugovorom i Općim uvjetima putovanja ovisno o datumu otkaza, a minimalno 25 % cijene aranžmana!!! Zbog toga putnicima savjetujemo ugovaranje police osiguranja od otkaza putovanja (327,25 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja) kako bi u slučaju nepredviđenih okolnosti dobili što veći iznos povrata novca od strane osiguravatelja!!!

Minimalan broj putnika je 10

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: http://azm-politrip-travel.hr/ugovor-o-putovanju-i-opci-uvjeti/
Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.
Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 21 dan prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje:-)
Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 2000 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 21 dan prije početka putovanja.
Putovanje možete platiti i u ratama!

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804158902 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!