BALI
17. – 31. 07.

1. dan Okupljanje u 07:00 u zračnoj luci Zagreb. Polako se upoznajemo i ukrcavamo na let QR 216 koji leti u 09:45 za Dohu. Godišnji odmor počinje! Dolazak u Dohu i ukrcaj na let QR 958 koji leti u 18:45 za Jakartu.

2. dan Slijetanje u Jakartu jutarnjim satima te ukrcaj na let za Bali (Denpasar). Mogućnost odlaska u razgled Jakarte, glavnog grada Indonezije.* Transfer do smještaja u Kuti i check-in. Slobodno vrijeme za upijanje prvih dojmova magičnog Balija na kojem ćemo provesti sljedećih 10ak dana! Noćenje. **

3. dan Doručak. Slobodan dan za uživanje i kupanje te upoznavanje naselja u kojem smo smješteni. Jedemo indonezijsku hranu, pijemo pive i koktele te se opuštamo i zaboravljamo na posao i brige doma. Mogućnost večernjeg izlaska u jedan od mnogobrojnih klubova na otoku. Noćenje.

4. dan Doručak. Mogućnost fakultativnog izleta: posjećujemo Tanah Lot, hram na stijeni uz obalu koji je jedan od najslikanijih hramova na Baliju te se polako upoznajemo sa hinduističkom kulturom otoka. Krećemo do poluotoka Bukit na krajnjem jugu otoka, gdje uživamo u plaži Dreamland, posjećujemo Uluwatu hram, jedan od najvažnijih hramova na cijelom Baliju i u sumrak gledamo Kecak ples vatre. Duhovno protreseni se vraćamo u smještaj. Izlazak. Noćenje. (mogućnost noćnog uspona na Mt. Batur, drugu najvišu planinu na otoku i gledanje izlaska sunca iznad „otoka bogova“).

5. dan Doručak. Slobodno vrijeme za masažu, odlazak na gradsku plažu te mogućnost tečaja surfanja. Izlazak. Noćenje.

6. dan Doručak. Fakultativni odlazak do plaže Nusa Dua na jugu otoka, jedne od najljepših i najpogodnijih plaža za kupanje na cijelom otoku. Nastavljamo prema plaži Pandawa, izvrsnoj za fotografije i opuštanje uz koktel uz pogled prema jugu u smjeru Australije. Nakon toga idemo prema GWK – modernom projektu koji treba postati kulturni centar otoka i mjesto za privlačenje turista sa hinduističkim motivima. Povratak nazad i zadnji izlazak u Kuti prije odlaska za Ubud. Noćenje.

7. dan Doručak. Check – out te odlazak do Ubuda, glavnog grada balinežanske kulture smještenog u samom centru otoka, daleko od plaža, gužve i noćnih klubova Kute. Putem stajemo na plantaži za iskušavanje jedne od najskupljih kava na svijetu – Luwak kave. Smještaj te upoznavanje sa gradom koji živi usporenije i duhovnije od juga otoka. Na svakom uglu se nalaze dućani sa lokalnim proizvodima i obrtima. U sklopu jedne od glavnih ulica je i park-šuma majmuna sa više od 600 jedinki makaki majmuna. Slatki majmuni se brzo pretvore u vrhunske lopove, stoga oprez! Mogućnost odlaska na večernji tradicionalni ples. Noćenje.

8. dan Doručak. Slobodan dan za istraživanje okolice Ubuda, završni izlet što se tiče hramova na otoku. Tirtu Empul hram gdje se provodi obredno kupanje, Pura Gunung Kawi hram duboko u stijenama i šumama u unutrašnjosti otoka koji je izgradio kralj iz 12.stoljeća za sebe i svoje supruge te dan završavamo odlaskom do Pura Besakih, vrhovnog hrama na otoku gdje se detaljnije upoznajemo sa hinduizmom. Pobratak u Ubud. Noćenje.

9. dan Doručak. Mogućnost fakultativnog izleta na trekking na kojem gledamo Sekumpul i Fiji vodopade u pratnji dečkiju iz lokalnog sela te na povratku u Ubud posjećujemo još jedan od najslikanijih hramova na Baliju – Pura Ulung Danu Bratan. Povratak u Ubud i slobodno poslijepodne. Noćenje.

10. dan Doručak. Slobodan dan za istraživanje Ubuda, njegovih ulica, tržnice na kojoj se možete opskrbiti interesantnim suvenirima za svoje najbliže te posjeta restoranima kojima mjesto obiluje. Noćenje.

11. dan Doručak. Check- out te povratak u Kutu gdje provodimo naše zadnje dane na Baliju. Slobodno vrijeme. Noćenje.

12. dan Doručak. Slobodan dan ili mogućnost fakultativnog izleta na otok Nusa Penidu. Noćenje.

13. dan Doručak. Slobodan dan predviđen za šoping i uživanje u posljednjem danu na Baliju. Noćenje.

14. dan Doručak. Check – out te polazak na aerodrom i let za Jakartu. Dolazak na aerodrom u Jakarti i čekanje leta QR 955 za Dohu. Mogućnost odlaska u razgled Jakarte, glavnog grada Indonezije. *

15. dan Ukrcaj na let QR 955 za Dohu. Dolazak u Dohu i presjedanje na let QR 217 za Zagreb. Povratak kući sa nezaboravnim uspomenama i ljetovanjem koje ćemo uvijek prepričavati.

* razgled Jakarte prvi ili zadnji dan putovanja ovisi o konekcijskim letovima Jakarte i Denpasara (Bali)

** tokom prvih 5 dana boravka u Kuti, mogućnost organizacije 2-dnevnog izleta na otočje Komodo kako bi se posjetili najveći živući gušteri na svijetu, tzv. zmajevi sa otočja Komodo! Za detalje kontaktirati agenciju jer se to treba organizirati prije samog putovanja.

CIJENA PAKET ARANŽMANA: 8550 KN

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
– povratni let avionom na relaciji Zagreb – Doha – Jakarta u ekonomskoj klasi kompanijom Qatar Airways sa uključenim taksama ( avio pristojbe )
– letovi avionom unutar Indonezije u ekonomskoj klasi low-cost aviokompanije sa uključenim taksama ( avio pristojbe ),
– sva noćenja (hoteli 3*) navedena u programu (sa uključenim doručkom), svi prijevozi i transferi u sklopu putovanja
– kompletna organizacija i vođenje puta
– turističkog pratitelja tijekom putovanja
– jamčevno osiguranje
– ručnu prtljagu do 7 kg na svim letovima
– prtljagu do 32 kg na letovima Qatar Airways aviokompanije
– prtljagu do 20kg na letovima low-cost aviokompanije unutar Indonezije

Cijena aranžmana ne uključuje: fakultativne izlete, osobne troškove, korištenje prijevoza pri razgledima,
Viza za Indoneziju se dobiva na ulazu u zemlju i ne naplaćuje se, potrebna je putovnica koja vrijedi još 6 mjeseci po izlasku iz zemlje

Fakultativni izleti: mi vam ih ne pružamo ali ćemo vas usmjeriti do onih najboljih i pomoći vam da ih lakše bookirate.

Info : info@azm-politrip-travel.hr
Prijave : prijave@azm-politrip-travel.hr

Minimalan broj putnika je 12

Prijava i uvjeti plaćanja:
Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje 🙂
Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 1500 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 30 dan prije početka putovanja ili u mjesečnim ratama.
Skeniranu prvu stranu važeće putovnice (koja vrijedi još minimalno 6 mjeseci) potrebno je dostaviti do 2 mjeseca prije puta, inače agencija ne snosi odgovornost od izdavanja karata sa pogrešnim podacima.

Smještaji:
Putovanje je zamišljeno kao ljetovanje i prilagođeno je individualnim putnicima, posebice mladima. U smještajima su rezervirane 2-krevetne sobe, ako je drugačijih sastav prijavljenih, pokušat ćemo maksimalno koliko je moguće izaći u susret. Smještaji koje bukiramo na takvim destinacijama imaju dobre recenzije na svim svjetskim vodećim stranicama za bukiranje smještaja: Hostelworld, Booking.com…ali su građeni po standardu zemlje u kojoj se nalaze.

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 150,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 166,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 166,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 175,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 191,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 201,25 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 210,25 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 226,25 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 188,10 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja
Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: www.azm-politrip-travel.hr. Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 30 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804158902 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!