TAJLAND
19. 01. – 04. 02. 2018.

Dan 1: Sastanak u zračnoj luci u Zagrebu. Let za Bangkok sa presjedanjem u Dohi.

Dan 2: Dolazak u zračnu luku u Bangkoku. Prijevoz do guesthousea smještenog u centru Bangkoka, blizu znamenite ulice za backpackere – Khao San road. Putovanje je počelo. Prvi utisci nama daleke kulture i prva iskustva u zemlji osmijeha. Noćenje.

Dan 3: Buđenje te nakon doručka krećemo u razgledavanje grada: Kraljevska Palača, Smaragdni Buda, Ležeći Buda, Jim Thompson’s house, vožnja Chao Praya rijekom, pogled na grad sa vrha Baiyoke zgrade, najvišeg hotela u Tajlandu sa koktelom u ruci. Tulumarenje sa ljudima iz cijeloga svijeta i stvaranje novih poznanstava na Khao Sanu. Noćenje.

Dan 4 : Dan za fakultativni izlet. Predlažemo odlazak u Kanchanaburi, mjesto poznato po mostu na rijeci Kwai iz istoimenog filma koji je danas spomenik strahotama Drugog svjetskog rata. Preporučamo odlazak u izvrstan muzej koji u detalje opisuje strahote zatvorenika pri gradnji „željeznice smrti“. Mogućnost posjete obližnjeg nacionalnog parka Erawan. Povratak u Bangkok. Noćna vožnja prema sjeveru.

Dan 5: Dolazak u Chiang Mai u jutarnjim satima. Smještaj u guesthouse. Slobodno vrijeme za razgledavanje Chiang Maija, najvećeg tajlandskog grada poslije Bangkoka, prepunog drevnih budističkih hramova. Boravimo u tom gradu kako bi se odmorili od užurbanosti Bangkoka te upoznali sa prirodom Tajlanda. Opcija fakultativnog izleta: trekking u prašumi sa lokalnim vodičem, jahanje slonova, bamboo rafting te noćenje u selu našeg vodiča. Također mogućnost odlaska u rezervat slonova gdje se možete educirati o tim prekrasnim životinjama i provesti s njima dan kupajući ih. Noćenje.

Dan 6: Opcija fakultativnog izleta ili bolje upoznavanje Chiang Maija… Noćenje.

Dan 7: Nastavak opcionalnog izleta te povratak u Chiang Mai. Noćenje.

Dan 8: Polagani oproštaj od grada na sjeveru te odlazak do aerodroma odakle letimo do sljedeće destinacije, Koh Samuija. Slijetanje u Surat Thani te vožnja brodom do Koh Samuia i prijevoz do smještaja na najluđem dijelu otoka, plaži Chaweng. Noćenje.

Dan 9 – 10: Opuštamo se na najvećem otoku u Tajlandskom zaljevu od trekkinga i hvatamo boju sunčajući se te istražujemo noćni život polako se pripremajući za vrhunac koji nas čeka na Koh Phanganu. Noćenje.

Dan 11: Oproštaj od Koh Samuia te selidba na Koh Phangan, gdje ćemo provesti posljednje dane na moru. Smještaj u Had Rin. Noćenje.

Dan 12 – 13: Cjelodnevne pripreme za najluđu noć putovanja, Full Moon Party, party elektronske glazbe koji se neprestano održava od 1985. godine. Na Sunrise plaži dočekujemo prve zrake sunca. Spavanje. Noćenje.

Dan 14: Lagano opuštanje, kupanje te večernji izlazak kako bi proslavili zadnju noć na otoku. Noćenje.

Dan 15: Check – out te polazak prema aerodromu odkud letimo za Bangkok. Dolazak u Bangkok koji sad gledamo drugačije. Povratak u Khao San road, najluđu ulicu u gradu gdje dočekujemo nove turiste i opraštamo se od Bangkoka sa mnogobrojnim turistima koji su na odlasku kao i mi. Zajednička večera te tulum u zadnjoj noći u Tajlandu. Noćenje.

Dan 16: Check – out iz smještaja te sa smiješkom na licu kupujemo suvenire u posljednji trenutak. Nevjerica jer slijedi povratak doma i polagano psihičko pripremanje za hladno vrijeme koje nas čeka u Hrvatskoj. Odlazak na aerodrom te oproštaj od zemlje koja nas je toplo dočekala i let za Dohu.

Dan 17: Presjedanje u Dohi na let za Zagreb čime smo završili jednu veliku priču koje ćemo se uvijek rado prisjetiti. Dolazak u Zagreb te kraj putovanja!

CIJENA: 7980 KN

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
– povratni let avionom na relaciji Zagreb – Doha – Bangkok
– let avionom unutar Tajlanda
– avio takse
– sva noćenja navedena u programu, svi prijevozi i transferi na putovanju
– kompletna organizacija i vođenje puta

Cijena aranžmana ne uključuje:
tajlandsku vizu – 35 eura, osobne troškove, fakultativne izlete, međunarodno zdravstveno osiguranje (možete uzeti u agenciji)

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 174,60 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 190,60 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 199,60 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 216,90 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 215,60 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 232,90 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 241,90 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 257,90 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 171,60 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja! Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: http://azm-politrip-travel.hr/ugovor-o-putovanju-i-opci-uvjeti/

Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Minimalan broj putnika je 14

Prijava i uvjeti plaćanja:
Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail, datum rođenja i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje 🙂

Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 1000 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 3 tjedna prije početka putovanja.

Skeniranu prvu stranu važeće putovnice (koja vrijedi još minimalno 6 mjeseci) potrebno je dostaviti do 2 mjeseca prije puta, inače agencija ne snosi odgovornost od izdavanja karata sa pogrešnim podacima. Skeniranu vizu je potrebno dostaviti do 2 tjedna prije puta, ako ju putnici sami vade. Agencija može pomoći u izdavanju vize uz proviziju od 50 kuna.

Smještaji:
Hostel je višekrevetni smještaj, u slučaju ovog putovanja biran zbog dobre lokacije i kvalitetne usluge.
Guesthouse je jednostavni smještaj na Tajlandu za one koji ne traže luksuz. Sobe su manjeg kapaciteta, maksimalno do 4 kreveta sa kupaonicom i jednostavno su uređene.
Bungalow je oblik smještaja na tajlandskim otocima ili na kopnu uz plažu. To su manje kućice na postolju, građene od prirodnih materijala ili od cigle. Imaju 2 do 3 kreveta sa kupaonicom.

Fakultativni izleti: mi vam ih ne pružamo ali ćemo vas usmjeriti do onih najboljih i pomoći vam da ih lakše bookirate.

Info: info@azm-politrip-travel.hr

Prijave: prijave@azm-politrip-travel.hr

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804005801 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!