SINGAPUR – INDONEZIJA – MALEZIJA
07.12. – 24. 12.2017.

1. dan
Okupljanje u Zagrebu na aerodromu i polazak za Singapur sa presjedanjem u Dohi.

2. dan
Dolazak u Singapur i transfer ultramodernim metroom do našeg smještaja. Check – in te slobodno vrijeme i upoznavanje sa okolinom. Noćenje.

3. dan
Buđenje te nakon doručka slijedi upoznavanje sa gradom: Singapur je 2016.proglašen najskupljim gradom na svijetu, zovu ga i Švicarskom Jugoistočne Azije, a njegova posebnost leži u miješanom stanovništvu u kojem prevladavaju potomci Kineza, Tamila i Malajaca. Istražujemo njegovu povijest i sadašnjost, a arrhitektura grada nam pokazuje budućnost. Posjetit ćemo Raffles hotel, jedan od najstarijih postojećih hotela u Singapuru u kojem je nastao i poznati koktel Singapore Sling. Nakon toga nastavljamo prema SunTec šoping centru, jednom od mjesta u kojem Singapurčani provode vrijeme u gradu. Tu možemo vidjeti i Fountain of Wealth, koja kao da nam govori čemu su orijentirani stanovnici grada. Krećemo se u smjeru Kineske četvrti u samom centru grada, te stajemo kod simbola grada, Merliona ili Singhe (što znači lav) po kojem je grad i dobio ime. Nastavljamo prema Gardens by the Bay, prekrasnim parkovima a u sumrak se vraćamo prema Marina Bayu kako bi gledali prekrasan festival svjetlosti. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. dan
Check-out iz smještaja te polazak prema aerodromu i let prema Denpasaru. Slijetanje na Bali i prijevoz do našeg smještaja u Kuti. Slobodno vrijeme za upijanje prvih dojmova magičnog Balija na kojem ćemo provesti sljedećih 7 dana! Noćenje.

5. dan
Slobodan dan za uživanje i kupanje te upoznavanje naselja u kojem smo smješteni. Jedemo indonezijsku hranu, pijemo pive i koktele te se opuštamo. Mogućnost večernjeg izlaska u jedan od mnogobrojnih klubova na otoku. Noćenje.

6. dan
Mogućnost fakultativnog izleta do poluotoka Bukit na krajnjem jugu otoka, gdje uživamo u prekrasnim plažama, posjećujemo Uluwatu hram, jedan od najvažnijih hramova na cijelom Baliju i u sumrak gledamo Kecak ples vatre. Duhovno protreseni se vraćamo u smještaj. Izlazak. Noćenje.

7. dan
Slobodno vrijeme za masažu, odlazak na gradsku plažu te mogućnost tečaja surfanja. Izlazak. Noćenje.

8. dan
Slobodno vrijeme za ponavljanje aktivnosti koje su nam se svidjele prethodnih dana. Noćenje.

9. dan
Mogućnost fakultativnog izleta na Mount Abang, druge najviše planine na Baliju. Dizanje u ranim jutarnjim satima, odlazak do podnožja planine te uspon na sam vrh kako bi uhvatili prve zrake sunca i ranojutarnji pogled na otok bogova kako Baliju tepaju, i Mount Agung, najvišu planinu i još uvijek aktivni vulkan. Povratak prema Kuti a na putu stajemo u Ubudu, glavnom gradu balinežanske kulture smještenom u samom centru otoka, daleko od plaža, gužve i noćnih klubova Kute. Na svakom uglu se nalaze dućani sa lokalnim proizvodima i obrtima. U sklopu jedne od glavnih ulica je i park-šuma majmuna sa više od 600 jedinki makaki majmuna. Povratak u Kutu. Slobodno. Noćenje.

10. dan
Slobodan dan za odmor od prethodnog dana. Posljedni dan koji provodimo na Baliju koristimo za brčkanje u moru, laganu šetnju i kupovinu suvenira. Izlazak. Noćenje.

11. dan
Check-out te polazak prema aerodromu i let za Yogjakartu. Smještaj te vrijeme za istraživanje grada: Sri Sultan Hamengkubuwono palača, spomenik Tugu, nizozemska kolonijalna utvrda Benteng Vredeburg, Kota Gede. Slobodno vrijeme. Noćenje.

12. dan
Mogućnost cjelodnevnog fakultativnog izleta u hramove Borobudur i Prambanan. Prambanan je kolektiv hinduističkih hramova iz 9.stoljeća, najveći takav kompleks van matične hinduističke zemlje, Indije. Nakon Prambanana krećemo prema Borobuduru, najvećem budističkom kompleksu na svijetu, izgrađenom u 7. stoljeću. Ne treba ni napominjati da su oba hrama na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Povratak u Yogjakartu te slobodno. Noćenje.

13. dan
Check- out iz smještaja te odlazak na aerodrom i let za Kuala Lumpur. Dolazak u glavni grad i prijevoz do smještaja. Razgled grada: Stari centar sa pripadajućim Trgom Merdeka, džamija Jamek, Tugu Negara. Zatim se zapućujemo prema poslovnom centru Kuala Lumpura gdje se nalazi šoping centar Bukit Bintang te neizostavni Petronas Twin Towers. Slobodno vrijeme. Noćenje.

14. dan
Dan predviđen za istraživanje okolice, odlazimo da poznatih Batu pećina: kombinacije prirodnog spektakla i ljudskih tvorevina. Unutar ogromne spilje sa otvorenim krovom, nalazi se hinduistički hram. Do samog ulaza u spilju vodi 272 stepenice koje čuva ogromni kip lorda Murugana, hinduističkog božanstva. Slobodno vrijeme. Izlazak. Noćenje.

15. dan
Mogućnost cjelodnevnog fakultativnog izleta u priobalni grad Malacca, grad bogate kolonijalne prošlosti, kojim su vladali Nizozemci, Portugalci i Englezi. Prekrasno uređena stara jezgra je od 2008. godine na popisu svjetske baštine, a građevine iz kolonijalnog doba su izvrsno očuvane. Grad od izrazito velike važnosti u kolonijalno doba jer se nalazio na strateškom mjestu u zaljevu Malacca te je bio pogodan za trgovinu, ponajviše začinima. Treba spomenuti i izrazito kičaste tuk-tukove koji pružaju uz samu vožnju i audiovizualni doživljaj koji dolazi do izražaja pogotovo kad padne mrak. Večernji povratak u Kuala Lumpur. Slobodno. Noćenje.

16. dan
Slobodan dan za samostalno istraživanje grada. Posljednja noć na našem putovanju. Noćenje.

17. dan
Check- out iz smještaja te polazak prema aerodromu i let za Dohu.

18. dan
Povratak u Zagreb i kraj prekrasnog putovanja koje nam je izmijenilo sliku Jugoistične Azije svojom raznolikošću, sadržajem i razvijenošću. Dolazak na sam Badnjak i pripreme za Božić!

CIJENA PAKET ARANŽMANA: 9980 KN

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
– let avionom na relaciji Zagreb – Doha – Singapur
– let avionom na relaciji Kuala Lumpur – Doha – Zagreb
– letovi unutar putovanja: Singapur – Denpasar, Denpasar – Yogjakarta, Yogjakarta – Kuala Lumpur
– sva noćenja navedena u programu, svi prijevozi i transferi na putovanju
– kompletna organizacija i vođenje puta
– turističkog pratitelja tijekom putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje: osobne troškove, fakultativne izlete, međunarodno zdravstveno osiguranje (možete uzeti u agenciji), javni prijevoz van transfera

Fakultativni izleti: mi vam ih ne pružamo ali ćemo vas usmjeriti do onih najboljih i pomoći vam da ih lakše bookirate.

Smještaji:
Hostel je skroman smještaj sa svim modernim pogodnostima koji uključuje višekrevetne sobe.
Guesthouse je jednostavni smještaj za one koji ne traže luksuz. Sobe su manjeg kapaciteta, maksimalno do 4 kreveta sa kupaonicom i jednostavno su uređene.
Bungalow je oblik smještaja na otocima ili na kopnu uz plažu. To su manje kućice na postolju, građene od prirodnih materijala ili od cigle. Imaju 2 do 3 kreveta sa kupaonicom.

Prijava i uvjeti plaćanja:
Skeniranu prvu stranu važeće putovnice (koja vrijedi još minimalno 6 mjeseci) potrebno je dostaviti do 2 mjeseca prije puta, inače agencija ne snosi odgovornost od izdavanja karata sa pogrešnim podacima.

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 174,60 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 190,60 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 199,60 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 216,90 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 215,60 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 232,90 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 241,90 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 257,90 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 219,56 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Minimalan broj putnika je 15

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 21 dan prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: www.azm-politrip-travel.hr. Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail, datum rođenja i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje 🙂

Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 1000 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 3 tjedna prije početka putovanja.

Info : info@azm-politrip-travel.hr

Prijave : prijave@azm-politrip-travel.hr

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804005801 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!