LJETOVANJE BUDVA
(22.7. – 29.07.2017.)

1. dan: 22. srpnja
Polazak iz Zagreba u 23 sata sa Autobusnog kolodvora. Noćna vožnja kroz Hrvatsku uz usputna stajanja i filmske projekcije tokom puta. Looodo ljetovanje može početi!!

2. dan: 23. srpnja
Dolazak u Dubrovnik u jutarnjim satima i razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Stari grad, šetnja Stradunom, gradske zidine, fontana sv. Onofrija itd… slobodno vrijeme te polazak prema Crnoj Gori. Prelazak crnogorske granice i vožnja uz Boku Kotorsku, prekrasnog zaljeva koji obiluje prirodnim i kulturnim znamenitostima. Dolazak u Budvu te smještaj i slobodno vrijeme. Noćenje.

3. dan: 24. srpnja
Dan predviđen za kupanje, obilno hranjenje i pijuckanje koktela te noćni izlazak u kultne klubove po kojima je Budva poznata: Top Hill, Trocadero… Noćenje.

4. dan: 25. srpnja
Slobodan dan te mogućnost fakultativnog izleta u NP Lovćen iznad Budve te vožnja prema samom vrhu gdje se nalazi mauzolej Petra II. Petrovića Njegoša, crnogorskog državnika, pisca i pjesnika. Sa njegovog mauzoleja se pruža prekrasan pogled na crnogorske planine, Skadarsko jezero, Albaniju i ako je vedro, čak i samu Italiju. Povratak nazad te na putu stajemo u Cetinju, crnogorskoj prijestonici, titulu koju taj grad ima i dan danas zbog povijesnog značaja. Razgled grada te pauza za ručak. Povratak prema Budvi u poslijepodnevnim satima i slobodno. Izlazak. Noćenje.

5. dan: 26. srpnja
Slobodan dan za vlastite programe. Izlazak. Noćenje.

6. dan: 27. srpnja
Slobodan dan te mogućnost fakultativnog izleta u Ulcinj i albanski grad Skadar. Jutarnji polazak prema Ulcinju, gradu na jugu Crne Gore, te razgled ulcinjske čaršije i starogradske jezgre. Nakon slobodnog vremena slijedi polazak prema albanskoj granici. Nakon carinskih formalnosti, put nas vodi u Skadar, najzapadniji albanski grad koji se nalazi na obali istoimenog jezera. Razgled centra grada te posjeta srednjovjekovnoj utvrdi Rozafa s koje se pruža prekrasan pogled na udolinu u kojoj se Skadar nalazi. Dolazak u Budvu u večernjim satima te ponavljanje prijašnjih večeri:) Noćenje.

7. dan: 28. srpnja
Ponavljanje prijašnjih dana uz još više tulumarenja jer je posljednja noć. Noćenje.

8. dan: 29. srpnja
Check-out te pakiranje stvari i polagano polazak prema Zagrebu! Ljetovanje u Budvi je završilo. Povratak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena aranžmana: 1580kn

Minimalni broj putnika: 40

Za putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica.

Cijena uključuje:
prijevoz turističkim autobusom (klima, TV, udobnost)
turističkog pratitelja tijekom putovanja
6 noćenja u Budvi u hotelu *** sa doručkom
razgled Dubrovnika u pratnji lokalnog turističkog vodiča

Cijena ne uključuje:
fakultativni izlet u Ulcinj i Skadar (20 eura)
fakultativni izlet u NP Lovćen i Cetinje (20 eura)

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 77,75 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 85,75 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 89,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 96,55 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 97,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 104,55 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 107,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 115,80 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 60 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja! Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: http://azm-politrip-travel.hr/ugovor-o-putovanju-i-opci-uvjeti/

Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 8 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Prijava i uvjeti plaćanja:
Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail, datum rođenja i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje 🙂
Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 500 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 21 dan prije početka putovanja.

Info: info@azm-politrip-travel.hr

Prijave: prijave@azm-politrip-travel.hr

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804005801 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!