PRAG
(25.5.-29.5. 2016.)

1.DAN (srijeda) : polazak iz Zagreba (autobusni kolodvor) u 22:00. Vožnja Hrvatskom, Mađarskom, Slovačkom i Češkom uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora.

2.DAN (četvrtak) : Dolazak u Prag u jutarnjim satima. Po dolasku u Prag odlazak autobusom do mitskog Vyšehrada – dvorac sagrađen u 10. stoljeću, na brdu iznad rijeke Vltave. Unutar dvorca nalazi se Bazilika sv. Petra i Pavla te Vyšehradsko groblje na kojem su pokopane neke od najznamenitijih ličnosti češke povijesti. Nakon obilaska dvorca i ostalih znamenitosti u i oko njega, odlazak na vidikovac s kojeg puca pogled na Prag i Vltavu. Odlazak u hostel, smještaj u 6/8 krevetne sobe (s privatnom tuš kabinom), slobodno vrijeme za ručak i druženje. Gostima hostela na raspolaganju je unutarnji bazen, saune, sportski tereni,… U popodnevnim satima odlazak autobusom u centar grada, slobodno popodne za samostalan razgled glavnih atrakcija u gradu – STAROMESTKA, TYNSKI HRAM, SPOMENIK JANU HUSU, PALAČA GOLZ-KINSKYCH, CRKVA SV.NIKOLE, STAROGRADSKA VIJEĆNICA S POZNATIM SATOM ORLOJ (PRAŠKI ASTRONOMSKI SAT), CELETNA ULICA. Slobodan odlazak na Beerfest u centru grada. U večernjim satima odlazak u hostel, druženje u hostelu. Izlazak. Noćenje

3.DAN (petak) : Doručak. Nakon doručka odlazak do Petrina tornja – umanjena replika pariškog Eiffelovog tornja. Vidjet ćemo Strahovski samostan, Katedralu sv. Vida, Baziliku sv. Jurja, Zlatnu ulicu, Kafkinu kuću, Palaču Wallenstein i popularni Karlov most. Slobodno popodne za samostalni razgled ostalih znamenitosti u centru grada – OBECNI DUM, TRG REPUBLIKE, PRAŠNA BRANA, NA PRIKOPE, VACLAVSKE NAMESTY, SPOMENIK SV.VACLAVA, NARODNI MUZEJ, STARO-NOVA SINAGOGA, PINKASOVA SINAGOGA. Slobodan odlazak na Beerfest u centru grada. U večernjim satima odlazak u hostel, druženje u hostelu. Izlazak. Noćenje.

4.DAN (subota) : .Doručak. Check out iz hostela. Odlazak u centar grada, slobodno vrijeme za ručak i kupovanje suvenira. Odlazak iz Praga u 15:00. Dolazak u Bratislavu – ljepotica na Dunavu i glavni grad Slovačke. Samostalan razgled znamenitosti u centru Bratislave – Bratislavski dvorac, slovački parlament, Stari grad. Slobodno vrijeme za putnike u centru Bratislave do 22:00h. Vožnja prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja kroz Mađarsku.

5.DAN (nedjelja) : Dolazak u Zagreb oko 05:00h.

Cijena paket aranžmana : 620 kn

Cijena aranžmana po osobi uključuje: Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), 2 noćenja s doručkom u višekrevetnim sobama u hostelu u Pragu, turističkog pratitelja i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje: Ulaznice za muzeje, osobne troškove, hranu, piće, javni prijevoz, osobno osiguranje.

Informativne cijene preračunate u kn : pivo u trgovini već od 2-3 kn, pivo u birtiji 7 kn, pivo u klubovima od 10 kn, kompleks Hradčany 70 kn (studenti 35 kn), Žižkov TV toranj 40 kn (studenti 30), Križikove fontane 75 kn…

Minimalan broj putnika je 45

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije : www.azm-politrip-travel.hr Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 7 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga 22,50 kn
– Putno zdravstveno 41,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 51,75 kn
– Putno zdravstveno + prtljaga 52,75 kn
– Putno zdravstveno + prtljaga + nezgoda + pokriće bolničke naknade 63,50 kn
– Putno zdravstveno + prtljaga + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 69,75 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja 50 kn

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja! Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja : http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Info : info@azm-politrip-travel.hr

Prijave : prijave@azm-politrip-travel.hr

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje 🙂
Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 250 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 21 dan prije početka putovanja.

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police : 802276895 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!