PRAG
(08.07.-11.07. 2016.)

1. DAN (08.07.2016.): Polazak u 00:15 (Zagreb, Osijek, Vinkovci, Vukovar) i noćna vožnja preko Slovenije i Austrije s usputnim stajanjima radi odmora. Predviđeno vrijeme dolaska u Prag u prijepodnevnim satima, po dolasku u Prag panoramski razgled grada. Smještaj u hostel u višekrevetne sobe. Slobodno popodne za odlazak u centar grada. Izlazak. Noćenje.

2. DAN (09.07.2016.): Doručak. Nakon doručka slobodno vrijeme u centru grada za obilazak kulturnih znamenitosti, čuvenih pivnica, mnogobrojnih trgovina. Zajedničko druženje u večernjim satima, izlazak. Noćenje.

3. DAN (10.07.2016.): Doručak. Slobodno vrijeme za kupovanje suvenira i posljednje pivo u Pragu.Polazak iz Praga u 15 h. Dolazak u Beč, 3 sata za samostalni razgled u centru Beča. Nakon razgleda Beča polazak prema Hrvatskoj.

4. DAN (11.07.2016.): Dolazak na polazišta u ranim jutarnjim satima

Cijena paket aranžmana:
first minute do 1.5.2016. – 699kn
nakon 1.5.2016. – 799kn

Cijena aranžmana po osobi uključuje: Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), 2 noćenja s doručkom u višekrevetnim sobama u hostelu u Pragu, turističkog pratitelja i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje: Ulaznice za muzeje, osobne troškove, hranu, piće, javni prijevoz, osobno osiguranje.

Informativne cijene preračunate u kn: pivo u trgovini već od 2-3 kn, pivo u birtiji 7 kn, pivo u klubovima od 10 kn, kompleks Hradčany 70 kn (studenti 35 kn), Žižkov TV toranj 40 kn (studenti 30), Križikove fontane 75 kn…

Minimalan broj putnika je 45

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: www.azm-politrip-travel.hr Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 7 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga 22,50 kn
– Putno zdravstveno 41,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 51,75 kn
– Putno zdravstveno + prtljaga 52,75 kn
– Putno zdravstveno + prtljaga + nezgoda + pokriće bolničke naknade 63,50 kn
– Putno zdravstveno + prtljaga + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 69,75 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja 50 kn

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja! Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Info: info@azm-politrip-travel.hr

Prijave: prijave@azm-politrip-travel.hr

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje 🙂
Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 250 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 21 dan prije početka putovanja.

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 802276895 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!