AZERBAJDŽAN NOVA GODINA
27.12.2017.-04.01.2018

27.12. : Polazak iz Zagreba (autobusni kolodvor) u 16 sati. Transfer do zračne luke Budimpešta. Ukrcaj na noćni let za Baku.

28.12. : dolazak u Baku u ranim jutarnjim satima. Nakon obavljanja formalnosti u zračnoj luci transfer do hotela. Nakon što ostavimo stvari u hotelu uputit ćemo se metroom do centra grada kako bi se upoznali s Bakuom. Odlazak uspinjačom do čuvenih FLAME TOWERSA, simbola Bakua. Pored tornjeva vidjet ćemo SEHIDLIQ džamiju. Šetnja ALEJOM MUČENIKA do prekrasnog vidikovca s kojeg puca pogled na centar grada i dvoranu izgrađenu za Euroviziju pored koje se nalazi zastava Azerbajdžana iz Guinessove knjige rekorda. Povratak u centar grada i šetnja moderno uređenom šetnicom uz KASPIJSKO JEZERO gdje se nalaze brojne moderne građevine zbog kojih je Baku poznat kao ”Dubai Kavkaza” : MUZEJ TEPIHA, BAKU EYE, MALA VENECIJA, replika venecijanskih kanala gdje se možete provozati u gondoli, VLADINA ZGRADA, 7 FONTANA, PARK BULEVAR, te brojni hoteli 5*. Povratak u hotel, izlazak, noćenje

29.12. : doručak. Odlazak u razgled stare gradske jezgre u pratnji lokalnog vodiča : GRADSKE ZIDINE, srednjovjekovni MAIDEN TOWER, MUZEJ MINI KNJIGA, SIRVANSAHLAR PALAČA, MEHEMMED DŽAMIJA, FILHARMONIJA koja se nalazi u prekrasno uređenom parku. Nakon razgleda odlazak do ušminkanog TRGA FONTANA gdje se nalaze najbolji restorani i pauza za ručak. U večernjim satima odlazak do najpoznatije gradske pivnice/pivovare u samom centru grada i prilika za opuštanje uz kriglu BAKI piva 🙂 Izlazak, noćenje

30.12. : doručak. Cjelodnevni izlet započinjemo odlaskom u nacionalni park GOBUSTAN – vidjet ćemo nestvaran krajolik i petroglife pod zaštitom UNESCO-a. Odlazak do svjetski poznatih BLATNIH VULKANA – još jedne posebnosti Azerbajdžana. Na putu prema Bakuu posjetiti ćemo i ATESHGAH – hram vatre i upoznati se sa običajima zoroastrizma. Povratak u hotel, izlazak, noćenje.

31.12. : doručak. Slobodno vrijeme. Pripreme za doček 2018. Zajednički doček na ulicama, trgovima ili u klubu u Bakuu u dogovoru s pratiteljem putovanja.Noćenje

1.1. : Doručak. Slobodno vrijeme za odmor. Repriza dočeka, noćenje.

2.1. : Doručak. Zajednički odlazak u obilazak najboljih restorana i pivnica Bakua. Noćenje.

3.1. : Doručak. Odlazak do YANAR DAGA – goruće planine gdje se vatra nikada ne gasi. Povratak u Baku. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

4.1. :Transfer za zračnu luku, jutarnji let. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Transfer za Zagreb. Dolazak u Zagreb u popodnevnim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 4900 kn

Putovanje je moguće uplatiti u 5 rata!

* za ovo putovanje za državljane RH potrebna je putovnica važeća najmanje 6 mjeseci nakon završrtka putovanja.

Za Azerbajdžan je potrebna viza za državljane RH. Trošak izrade vize potrebno je uplatiti direktno ambasadi prilikom apliciranja. Agencija će za vas besplatno obaviti sve ostale formalnosti s ambasadom te vam pomoći u ispunjavanju potrebne dokumentacije. Agencija ne preuzima nikakvu odgovornost za neizdavanje vize, odluka o izdavanju vize za svakog pojedinog putnika ovisi isključivo o djelatnicima ambasade!

PUTNICI KOJI SU PUTOVALI U ”NAGORNO-KARABAKH” NE MOGU DOBITI VIZU ZA AZERBAJDŽAN I MOLIMO IH DA SE NE PRIJAVLJUJU ZA OVO PUTOVANJE!!!!

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
-transfer Zagreb-zračna luka Budimpešta-Zagreb
– povratan let u ekonomskoj klasi Budimpešta-Baku-Budimpešta
– sve pristojbe zračnih luka
– ručnu prtljagu u zrakoplovu do 10 kilograma dimenzija 55x40x23 cm
– 7 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Bakuu u dvokrevetnim sobama
– turističku taksu u hotelu
– transfer zračna luka – hotel – zračna luka
– razglede prema programu
– lokalnog vodiča na navedenim destinacijama na engleskom jeziku
– turističkog pratitelja na hrvatskom jeziku
– jamčevno osiguranje i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje: Ulaznice za objekte, karte za javni prijevoz, osobne troškove za hranu i piće, osobno putno osiguranje.

Doplata za extra prtljagu :
– ručna prtljaga do 10 kilograma dimenzija 56x45x25 UMJESTO besplatne ručne prtljage dimenzija 42x32x25 cm – 150 kn
– predana prtljaga do 23 kilograma – 300 kn
– predana prtljaga do 32 kilograma – 450 kn
*cijena prtljage podložna je promjenama!

Doplata za jednokrevetnu sobu – 1000 kn

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda ¸85,95 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 93,95 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 97,20 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 107,10 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 105,20 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 115,10 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 118,35 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 126,35 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 93,10 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

*Zbog kupovine avio karata u slučaju otkaza putovanja od strane putnika agencija zadržava naknadu u skladu s Ugovorom i Općim uvjetima putovanja ovisno o datumu otkaza, a minimalno 25 % cijene aranžmana!!! Zbog toga putnicima savjetujemo ugovaranje police osiguranja otkaza putovanja (93,10 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja) kako bi u slučaju nepredviđenih okolnosti dobili što veći iznos povrata novca od strane osiguravatelja!!!

Minimalan broj putnika je 15

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: http://azm-politrip-travel.hr/ugovor-o-putovanju-i-opci-uvjeti/ Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 45 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje:-)

Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 1000 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 21 dan prije početka putovanja ili u ratama

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804005801 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!