GRČKA
16. – 25. 9. 2016.

1. DAN 16. rujna
Polazak iz Zagreba u 22 sata sa Autobusnog kolodvora. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Srbiju uz filmske projekcije i usputna zaustavljanja te graničnu kontrolu do glavnog grada Makedonije, Skopja.

2. DAN 17. rujna
Dolazak u Skopje u prijepodnevnim satima. Kratko upoznavanje sa gradom te smještaj. Nakon slobodnog vremena za osvježenje krećemo u razgled grada: utvrda Kale, Kameni most, Stara Čaršija, kuća Majke Terezije, Trg Makedonije sa kipom Aleksandra Makedonskog…večer provodimo u čaršiji uz obilatu makedonsku kuhinju te makedonsko pivo i vino. Noćenje.

3. DAN 18. rujna
Check – out iz našeg smještaja te polazak prema Ateni uz usputna zaustavljanja i graničnu kontrolu. Na našem putu do Atene posjetiti ćemo poznate Meteore, mjesto gdje se nalaze čuveni samostani iz 14. stoljećana stijenama s kojih se pruža prekrasan pogled. Nakon Meteora nastavljamo naš put prema Ateni gdje se smještamo u hotel. Noćenje.

4. DAN 19. rujna
Buđenje te slijedi upoznavanje sa Atenom: gradske četvrti poput Plake sa neoklasičnom arhitekturom, Sintagma sa glavnim gradskim trgom i parlamentom,anarhistička Exarhia sa mnoštvom kafića i barova, gdje ćemo imati pauzu za ručak, nakon čega nastavljamo sa Akropolom, centrom antičkog grčkog svijeta, kasnije odlazak do elitne četvrti Kolonaki sa ekskluzivnim dućanima i šopingiranje u ulici Ermou. Navečer se vraćamo u Plaku gdje se upoznajemo sa grčkim žvotom preko njihove famozne kuhinje i ispijanja Ouza i Metaxe. Noćenje.

5. DAN 20. rujna
Check-out iz hotela te polazak prema Zakynthosu. Na našem putu posjetiti ćemo Korintski kanal, gdje ćemo napraviti pauzu za fotografiranje. Nastavljamo naš put prema Zakynthosu. Nakon kraće vožnje brodom dolazimo na otok te nastavljamo vožnju prema Laganasu gdje ćemo provesti sljedeće 4 noći. Noćenje.

6. DAN 21. rujna
Nakon doručka slobodan dan za istraživanje plaža, kupanje i obilno ispijanje koktela. Navečer odlazak u jedan od mnogobrojnih noćnih klubova koje nudi Laganas! Noćenje.

7. DAN 22. rujna
Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet do Navaggia, prekrasne uvale gdje se nasukao krijumčarski brod 1981. godine te fotografiranje sa vidikovca koja je na većini razglednica Zakynthosa. Nakon toga odlazak do prekrasnih plavih spilja na samom sjeveru otoka brodom i mogućnost kupanja plavoj morskoj vodi! Povratak u hotel te ponavljanje prijašnje noći!! Noćenje.

8. DAN 23. rujna
Doručak te slobodno vrijeme za posljednji dan opuštanja prije povratka na kopno. Ponavljamo scenarij otprije dva dana sa još više koktela i kupanja te se spremamo za posljednju, najluđu noć na otoku!! Noćenje.

9. DAN 24. rujna
Doručak te check-out iz hotela. Polako se vozimo prema kopnu brodom te nastavljamo vožnju prema Thessalonikiju. Dolazak u Thessaloniki u kasnim popodnevnim satima te smještaj u hotel. Kratki razgled grada: Bijela kula, bizantske zidine, crkve Aja Demetria te Aja Sofija….Noćenje.

10. DAN 25. rujna
Doručak te check-out iz hotela. Polazak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA: 1990 kn

Mogućnost plaćanja u 4 rate!

Cijena uključuje: prijevoz autobusom visoke turističke klase (klima, TV, video), 1 noćenje u Skopju u hotelu 3*, 2 noćenja u hotelu 2/3* u Ateni, 4 noćenja u hotelu 3* u Laganasu te 1 noćenje u Thessalonikiju u hotelu 3*, turističkog pratitelja na hrvatskom jeziku, jamčevno osiguranje te organizaciju puta.
*Sobe su 2/4 krevetne.

Cijena ne uključuje : ulaznice za objekte koji se posjećuju, karte za javni prijevoz, troškove hrane, pića, osobno putno osiguranje

Fakultativni izlet u plave spilje i Navaggio plažu – 25 eura
Fakultativna večera u Ateni sa hranom i pićem te plesnim programom:) – 25 eura

Za putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica.

Minimalan broj putnika je 45

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: http://azm-politrip-travel.hr/ugovor-o-putovanju-i-opci-uvjeti/

Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 7 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.

– Putno zdravstveno + nezgoda 85,95 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 93,95 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 97,20 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 107,10 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 105,20 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 115,10 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 118,35 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 126,35 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 60 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja !

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja! Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Info: info@azm-politrip-travel.hr

Prijave: prijave@azm-politrip-travel.hr

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje:-)

Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 500 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 21 dan prije početka putovanja.

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 802276895 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!