DUBAI

8.1.-15.1. 2017.

1. dan : okupljanje u zračnoj luci Zagreb u 10:45 i prijava na let FZ 794 za Dubai. Dolazak u Dubai u večernjim satima, transfer limuzinom do hotela Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat. Slobodno vrijeme za odmor, noćenje

2. dan : odlazak u razgledavanje Deire, starog Dubaia u pratnji lokalnog vodiča na engleskom jeziku : vidjet ćemo Dubai kakav je nekad bio, stari Souk bazaar, voziti se starim drvenim brodićem preko Dubai Creeka, vidjeti utvrdu Al Fahidi , muzej deva i ostale znamenitosti… slobodno vrijeme, noćenje

3. dan : odlazak metroom od najviše zgrade na svijetu : Burj Khalife – fakultativni posjet vidikovcu na 124. katu (452m) ili 148 katu (555m). Slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu u najvećem shopping mallu na svijetu – The Dubai Mallu te uživanje u čarobnim fontanama – The Dubai Fountain. Povratak u hotel javnim prijevozom, noćenje

4. dan : fakultativni odlazak s lokalnom agencijom na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi gdje ćemo vidjeti najveću džamiju Sheikh Zayed – jednu od najmodernih džamija na svijetu koja može primiti 40000 ljudi te se uputiti u centar grada gdje ćemo posjetiti repliku tipičkog beduinskog sela i vidjeti kako se nekada živjelo u UAE. Šetnja promenadom i slobodno vrijeme. Po želji mogućnost posjeta Etihad Towersu, lokalnoj verziji Burj Khalife (ulaznica se može iskoristi kao bon za hranu i piće u restoranu). Posjet Emirates Palace hotelu sa 7 zvjezdica ukoliko bude moguće! (ulazak turista ovisi o boravku čuvanih osoba u hotelu). Povratak u Dubai, noćenje

5. dan : fakultativni izlet u Arapsku pustinju u organizaciji lokalne agencije : polazak modernim džipovima ispred hotela i vožnja do pustinje te posebno adrenalinsko iskustvo : 20-30 minuta vožnje džipovima po dinama. Dolazak do kampa u pustinji gdje ćemo jahati deve i imati večeru : švedski stol, neograničeno kava, čaj, bezalkoholna pića. Nargila, henna tetoviranje i oblačenje u tradicionalne kostime također uključeni u cijenu. Nakon prekrasnog zalaska sunca u pustinji povratak u hotel, noćenje.

6. dan : fakultativni odlazak na vožnju privatnom jahtom (bez ograničenja za alkohol!). Transfer od hotela do Dubai marine i ukrcaj na jahtu. Vidjet ćemo čuvene hotele Burj Al Arab i Atlantis the Palm iz morske perspektive (pauza za slikanje) te napraviti nekoliko pauza za kupanje. Povratak u marinu i šetnja poznatom šetnicom The Walk dugom 7 kilometara. Povratak u hotel, noćenje.

7. dan : slobodan dan za vlastite programe, kupanje ili shopping, noćenje.

8. dan : odjava iz hotela u jutarnjim satima i transfer do zračne luke. Ukrcaj na direktan let FZ 793 za Zagreb. Dolazak u Zagreb u popodnevnim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 5500 kn

Putovanje je moguće uplatiti u 5 rate po 1100 kuna!

* za ovo putovanje potrebna je putovnica važeća najmanje do 15.7.2017.

Državljani RH ne trebaju vizu za ulazak u UAE!

* putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti omogućen ulazak u UEA te ih molimo da se ne prijavljuju za ovo putovanje!!!!!!!

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
– direktan let Zagreb-Dubai-Zagreb kompanijom FlyDubai
– sve pristojbe zračnih luka
– ručnu prtljagu u zrakoplovu do 7 kilograma dimenzija do 56cm + 45cm + 25cm
– predanu prtljagu do 20 kilograma dimenzija do 75cm x 55cm x 35cm
– transfer limuzinom zračna luka Dubai – hotel Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat
– 7 noćenja u hotelu Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat
– turističku taksu u hotelu (15 AED dnevno po sobi – uključeno u cijenu)
– transfer hotel Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat – zračna luka Dubai

– lokalnog vodiča na navedenim destinacijama na engleskom jeziku
– turističkog pratitelja na hrvatskom jeziku
– jamčevno osiguranje i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje: Ulaznice za objekte, karte za javni prijevoz, osobne troškove za hranu i piće, osobno putno osiguranje, izlete u organizacije lokalnih agencija.

Okvirne cijene izleta u organizaciji lokalnih agencija :
Ulaznica za Burj Khalifu : od 230 kn
Abu Dhabi : 200-250 kn
Izlet u pustinju : 200-250 kn
Izlet na jahti : 200-250 kn

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 77,75 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 85,75 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 89,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 96,55 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 97 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 104,55 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 107,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 115,80 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 121 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

*Zbog kupovine avio karata u slučaju otkaza putovanja od strane putnika agencija zadržava naknadu u skladu s Ugovorom i Općim uvjetima putovanja ovisno o datumu otkaza, a minimalno 25 % cijene aranžmana!!! Zbog toga putnicima savjetujemo ugovaranje police osiguranja od otkaza putovanja (121 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja) kako bi u slučaju nepredviđenih okolnosti dobili što veći iznos povrata novca od strane osiguravatelja!!!

Minimalan broj putnika je 15

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: www.azm-politrip-travel.hr Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 45 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje:-)

Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 1100 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 21 dan prije početka putovanja ili u ratama po 1100 kuna.

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 802276895 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!