Česta pitanja i odgovori

KAKO I GDJE SE PRIJAVITI
Prijave primamo isključivo pisanim putem. Možete se prijaviti na našoj Facebook stranici tako da nam pošaljete poruku, na jedan od naših mailova: prijave@azm-politrip-travel.hr ili info@azm-politrip-travel.hr te na naš google forms obrazac: http://bit.ly/AZM-Prijava

UPLATA
Putovanje plaćate na jedan od naših računa, otvorenih u Erste banci: HR3424020061100769287 ili PBZ banci: HR8123400091110932205. Moguće je plaćanje općom uplatnicom u pošti ili banci te Internet ili mobilnim bankarstvom.

PUTNE ISPRAVE
Za sve zemlje Europske Unije i susjedne zemlje važeća je osobna iskaznica. Za zemlje van Europske Unije i s kojima ne graničimo ( izuzev Albanije i Makedonije primjerice), a nalaze se unutar Europe, potrebna je putovnica ( primjerice Ukrajina, Moldavija…) što vrijedi i za zemlje van Europe. Za svaku destinaciju u samom programu piše koji je putni dokument potreban.

SMJEŠTAJ
Smještaj ovisi o destinaciji i programu. Nudimo raznovrstan smještaj, od hostela do guesthousea, apartmana i hotela. Smještaj, posebice kategorizacija hotela, ovisi o samoj destinaciji te standardima te zemlje i ne može se uspoređivati sa našom niti jednom drugom.

FAKULTATIVNI IZLETI
Fakultativni izleti na pojedinim putovanjima nisu obavezni te se plaćaju ili u kunama, eurima ili domaćoj valuti zemlje u koju se putuje. Same informacije o plaćanju se dobivaju u završnom pismu prije puta.

TRANSFERI
U paket aranžmanima u kojima su letovi na samu destinaciju, ako se leti iz susjedstva, uvijek imamo uključen transfer do samog aerodroma iz Zagreba i usputno skupljanje putnika putem do samog aerodroma ( primjerice let iz Venecije, polazak iz Zagreba i skupljanje putnika na Vratima Jadrana). Na samoj destinaciji kvaliteta vozila za transfer ovisi o dostupnosti te može varirati.

PUTNO OSIGURANJE
Putno osiguranje nije obavezno, mi vam ga nudimo ako ste zainteresirani od strane osiguravajuće kuće Euroherc. Ako uzimate osiguranje od otkaza, dužni ste uzeti barem jednu policu samog putnog osiguranja u paketu sa osiguranjem od otkaza. Osiguranje od otkaza je vezano za vaše otkazivanje putovanja u slučaju više sile ( fizička ozljeda, smrtni slučaj u obitelji..) gdje vi rješavate povrat novca sa osiguravajućom kućom Euroherc.