BUDVA LJETOVANJE
9. 7. – 16. 7. 2016.

1. dan 9. srpnja:

Polazak iz Zagreba u 23 sata sa Autobusnog kolodvora. Noćna vožnja kroz Hrvatsku uz usputna stajanja i filmske projekcije tokom puta. Looodo ljetovanje može početi!!

2. dan 10. srpnja

Dolazak u Dubrovnik u jutarnjim satima i razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Stari grad, šetnja Stradunom, gradske zidine, fontana sv. Onofrija itd… slobodno vrijeme te polazak prema Crnoj Gori. Prelazak crnogorske granice i vožnja uz Boku Kotorsku, prekrasnog zaljeva koji obiluje prirodnim i kulturnim znamenitostima.Dolazak u Budvu te smještaj i slobodno vrijeme. Noćenje.

3. dan – 6. dan 11. srpnja – 13. srpnja

Dani predviđeni za kupanje, obilno hranjenje i pijuckanje koktela te noćne izlaske u kultne klubove po kojima je Budva poznata: Top Hill, Trocadero… Noćenja.

7. dan 14. srpnja

Slobodan dan te mogućnost fakultativnog izleta u Ulcinj i albanski grad Skadar. Jutarnji polazak prema Ulcinju, gradu na jugu Crne Gore, te razgled ulcinjske čaršije i starogradske jezgre. Nakon slobodnog vremena slijedi polazak prema albanskoj granici. Nakon carinskih formalnosti, put nas vodi u Skadar, najzapadniji albanski grad koji se nalazi na obali istoimenog jezera. Razgled centra grada te posjeta srednjovjekovnoj utvrdi Rozafa s koje se pruža prekrasan pogled na udolinu u kojoj se Skadar nalazi. Dolazak u Budvu u večernjim satima te ponavljanje prijašnjih večeri:) Noćenje.

8. dan 15. srpnja

Ponavljanje prijašnjih dana uz još više tulumarenja jer je posljednja noć. Noćenje.

9. dan 16. srpnja

Check-out te pakiranje stvari i polagano polazak prema Zagrebu! Ljetovanje u Budvi je završilo 🙁 Dolazak u Zagreb u noćnim satima

Cijena aranžmana po osobi: 1480 kn

Putovanje je moguće uplatiti u 4 rate po 370 kuna!

Cijena aranžmana po osobi uključuje: Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), razgled Dubrovnika u pratnji lokalnog turističkog vodiča, 6 noćenja u Budvi u 3-6 krevetnim (1 i 2sobnim) apartmanima 3*, turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje:
Fakultativni izlet u Ulcinj i Skadar – 150 kn
Ulaznica za muzeje, osobne troškove, osobno putno osiguranje

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 69,55 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 77,55 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 80,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 86,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 88,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 94,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 97,25 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 105,25 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 60 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja

>

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Minimalan broj putnika je 45

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: www.azm-politrip-travel.hr Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 7 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje:-)

Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 370 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 21 dan prije početka putovanja.

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 802276895 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!