BUDIMPEŠTA

(26.02.-28.02.2016.)

1.DAN (petak) :

polazak iz Zagreba (autobusni kolodvor) u 08:30. Dolazak u Budimpeštu oko 14. sati i odlazak autobusom do CITADELE s pogledom na cijeli grad. Nakon pauze za slikanje nastavak vožnje do TRGA HEROJA pored kojeg se nalazi GRADSKI PARK s neobičnim dvorcem VAJDAHUNYAD, nastavak vožnje ANDRASSY BULEVAROM gdje se nalazi OPERA do BUDIMSKOG DVORCA, RIBARSKE UTVRDE, CRKVE MATIJE KORVINE. Prijava u hostel, izlazak, noćenje

2.DAN (subota) :

odlazak do KATEDRALE SV.STJEPANA, PARLAMENTA i na kraju do VOROSMARTY TRGA i ulice VACI, glavne ulice u Budimpešti i slobodno vrijeme za shopping, šetnju ili sladoled u čuvenoj kavani GERBEAUD. Mogućnost vožnje brodom po DUNAVU. Navečer po želji odlazak u tradicionalnu ČARDU na večeru uz folklorni program. Izlazak, noćenje.

3. DAN (nedjelja) :

odjava iz hostela i slobodno vrijeme do polaska. Zaustavljanje na jezeru BALATON i pauza za ručak u čardi ili šetnju uz jezero. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi uključuje: Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), 2 noćenja u višekrevetnim sobama u hostelu 11th Hour Cinema u centru Budimpešte, turističkog pratitelja i organizacija puta.

Cijena aranžmana ne uključuje:

Ulaznice za muzeje, osobne troškove hrane I pića, osobno putno osiguranje

Informativne cijene :

ulaznica za dvorac cca 50 kn (studenti 25), vožnja brodom po Dunavu – cca 75 kn, povijesni muzej cca 35 kn (studenti 17.5), Kuća terora cca 50 kn (studenti 25) večera u čardi u Budimpešti uz prigodni program i neograničenu konzumaciju vina – cca 150 kn.

Broj mjesta je 60

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije : LINK! Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija AZM Politrip Travel savjetuje vam da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban. Paket putnog osiguranja sastoji se od :

– putnog zdravstevnog osiguranja

– osiguranja prtljage

– osiguranje otkaza putovanja

– osiguranjeod posljedica nezgode

– osiguranje private odgovornosti

Agencija AZM Politrip Travel kao posrednik našeg partnera Euroherc Osiguranja. obavit će za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama.

Cijena paket aranžmana :

350 kn

Prijave :

prijave@azm-politrip-travel.hr

Info :

info@azm-politrip-travel.hr

IBAN :

HR3424020061100769287

Sve Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja broj police : u slučaju platne nemogučnosti ili stečaja agencije!