BUDIMPEŠTA – ADVENT
(17.12.-18.12.2016.)

1. dan, subota, 17.12.2016.
Polazak autobusa u 06:00 sati (autobusni kolodvor Zagreb). Vožnja Hrvatskom i Mađarskom, uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u Budimpeštu oko 11:00h. Po dolasku u Budimpeštu, odlazak do Citadelle – vidikovca s kojeg se vidi cijeli grad. Nakon pauze za slikanje odlazak na Hősök tere (Trg heroja) – jedan od najimpresivnijih otvorenih prostora u Budimpešti, a ujedno najpopularniji i najveći. Slobodno vrijeme za razgledavanja trga, impresivnog dvorca Vajdahunyad i okolnih vrtova te najvećeg otvorenog kupališta u Europi i jednom od glavnih atrakcije Budimpešte – Széchenyi Medicinal Bath. Oko 15:00h odlazak u hostel u samom centru grada, smještaj u 4/6 krevetne sobe (s privatnom tuš kabinom), slobodno vrijeme za ručak i druženje. Slobodno popodne za šetnju i razgledavanja adventskih štandova i najvećih atrakcija Budimpešte koje su sve u neposrednoj blizini hostela – Bazilika Sv. Stjepana, zgrada mađarskog parlamenta, Deák Ferenc trg, Kossuth Lajos trg, poznata Vaci ulica s brojnim dućanima, suvenirnicama i kafićima. Druženje u hostelu, izlazak, noćenje.

2. dan, nedjelja, 18.12.2016.
Doručak. Check-out do 10:00h. Nakon doručka slijedi slobodno vrijeme za nastavak razgledavanja grada: BUDIMSKI DVORAC – TRŽNICA – JAVNA KUPALIŠTA – VOŽNJA DUNAVOM – MARGITIN OTOK – MOSTOVI KOJI POVEZUJU BUDIM I PEŠTU. Odlazak iz Budimpešte u 19:00h te dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI:
360kn

Prilikom prijave potrebno je uplatiti polog za rezervaciju mjesta u iznosu od 160,00kn, ostatak od 200,00kn potrebno je uplatiti najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.

Cijena aranžmana uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), 1 noćenje s doručkom u 4/6 krevetnim sobama u hostelu u centru Budimpešte, turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje:
Ulaznice za muzeje, osobne troškove hrane i pića, javni prijevoz, osobno osiguranje

Minimalan broj putnika je 45

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: http://azm-politrip-travel.hr/ugovor-o-putovanju-i-opci-uvjeti/ Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 7 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban
– Putno zdravstveno + nezgoda 26,75 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 30,75 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 33,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 31,45 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 37,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 35,45 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 37,70 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 41,70 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 60 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja! Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Info: info@azm-politrip-travel.hr

Prijave: prijave@azm-politrip-travel.hr

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje:-)

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 802276895 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!