BALATON
(01.07.-03.07. 2016.)

 

Jezero Balaton – mađarsko ‘more’ najveće je jezero srednje Europe.Elitni turizam počinje se razvijati krajem 19. stoljeća. U doba komunizma grade se mnoga sindikalna odmarališta i Balaton postaje destinacija za masovni turizam. Danas je Balaton najviše poznat kao destinacija za mlade. Voda u jezeru vrlo je topla već početkom ljeta jer se zbog male dubine jezero brzo zagrije. Ovo putovanje zamišljeno je kao u ovod u našu sezonu ljetovanja, kako bi se zabavili za vikend prije odlaska na pravo more. Smještaj je u simpatičnim bungalovima (mini kuhinja, frižider, WC, tuš) , a atmosfera u kampu uvijek je vesela (neka netko ponese gitaru:-)

1.DAN (petak): polazak iz Zagreba (autobusni kolodvor) u 9:30. Dolazak na Balaton i prijava u kamp te smještaj u bungalove. Slobodno vrijeme za šetnju, kupanje i druženje. Navečer zajednički party <3, noćenje

2.DAN (subota): Slobodno vrijeme za druženje i zabavu te kupanje. Tulum, noćenje.

3. DAN (nedjelja): odjava iz kampa i slobodno vrijeme do polaska za Zagreb sati. Povratak u Zagreb u večernjim satima.

 

Cijena paket aranžmana: 380 kn

Cijena aranžmana po osobi uključuje: Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), 2 noćenja u bungalovima (mini kuhinja, frižider, WC, tuš) na jezeru Balaton (4-5 osoba po bungalovu), turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje: osobne troškove, hranu, piće, osobno osiguranje

 

Minimalan broj putnika je 45

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: www.azm-politrip-travel.hr Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 7 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

 

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 31,35 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 35,35 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 37,60 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 38,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 41,60 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 42,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 44,65 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 48,65 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 60 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja !

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja! Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

 

Info: info@azm-politrip-travel.hr

Prijave: prijave@azm-politrip-travel.hr

 

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje:-)

Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 150 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 21 dan prije početka putovanja.

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 802276895 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!