DUBAI
31.10.-07.11.2019.

1. dan : okupljanje u zračnoj luci Zagreb u 11:30 Ukrcaj na let EK 130 za Dubai u 14:30. Dolazak u Dubai u 23:00,: transfer limuzinom do hotela. Noćenje

2. dan : doručak. Odlazak u Deiru, stari Dubai : vidjet ćemo Dubai kakav je nekad bio, tržnice tekstila, začina I zlata, voziti se starim drvenim brodićem preko Dubai Creeka, vidjeti utvrdu Al Fahidi. Odlična prilika za kupnju izuzetno povoljnih suvenira… Popodnevni odlazak u Dubai marinu i šetnja poznatom šetnicom The Walk dugom 1,7 kilometara. U Marini ćemo vidjeti neke od najviših zgrada : Princess Tower, The Torch, legendarni Cayan Tower, Marina 101… Slobodno vrijeme za šetnju Marina Walk šetnicom dugom 7 kilometara. Predlažemo večeru na brodu sa prekrasnim pogledom na Marinu. slobodno vrijeme, noćenje

3. dan : doručak. Odlazak metroom od najviše zgrade na svijetu : Burj Khalife – fakultativni posjet vidikovcu na 124. katu (452m) ili 148 katu (555m). Slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu u najvećem shopping mallu na svijetu – The Dubai Mallu te uživanje u čarobnim fontanama – The Dubai Fountain. Povratak u hotel javnim prijevozom, noćenje.

4. dan : doručak. Zajednički odlazak na plažu La Mer, najnoviju gradsku plažu ili na JBR Marina plažu. Slobodno vrijeme za kupanje i odmor. Popodne fakultativni izlet u Arapsku pustinju u organizaciji lokalne agencije : polazak modernim džipovima ispred hotela i vožnja do pustinje te posebno adrenalinsko iskustvo : 20-30 minuta vožnje džipovima po dinama. Dolazak do kampa u pustinji gdje ćemo zajahati deve i imati večeru : švedski stol, neograničeno kava, čaj, bezalkoholna pića. Nargila, henna tetoviranje i oblačenje u tradicionalne kostime također uključeni u cijenu. Nakon prekrasnog zalaska sunca u pustinji povratak u hotel, noćenje.

5.dan : doručak. Fakultativni odlazak s lokalnom agencijom na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi gdje ćemo vidjeti najveću džamiju Sheikh Zayed – jednu od najmodernih džamija na svijetu koja može primiti 40000 ljudi te se uputiti u centar grada gdje ćemo posjetiti repliku tipičkog beduinskog sela i vidjeti kako se nekada živjelo u UAE. Slobodno vrijeme. Vidjet ćemo Emirates Palace, jedan od najluksuznijih hotela na svijetu, nebodere Etihad Towers,Ferrari World, Yas Mall…Povratak u Dubai, noćenje

6. dan : doručak. Fakultativni odlazak na vožnju privatnom jahtom (bez ograničenja za unos alkohola na brod!). Vidjet ćemo čuvene hotele Burj Al Arab i Atlantis the Palm iz morske perspektive (pauza za slikanje) te napraviti pauzu za kupanje. U večernjim satima odlazak do čuvenog hotela Burj al Arab. Šetnja do Madinata i slobodno vrijeme. Mogućnost vožnje brodićem sa prekrasnim pogledom na Burj al Arab. Povratak u hotel, noćenje.doručak.

7. dan : doručak. Slobodno vrijeme za kupanje, shopping i vlastite programe. Predlažemo odlazak u Miracle Garden ili Dubai Frame. Mogućnost izleta na kupanje i vožnju panoramskim brodom u Oman s ukljućenim ručkom. Noćenje.

8. dan : Odjava iz hotela u jutarnjim satima i transfer do zračne luke. Ukrcaj na let EK 129 za Zagreb u 10:00. Dolazak u Zagreb u 13:15

Cijena aranžmana po osobi: 6900 kn
Putovanje je moguće uplatiti u 5 rata
* za ovo putovanje za državljane RH potrebna je putovnica važeća najmanje 6 mjeseci nakon završetka putovanja
Državljani RH ne trebaju vizu za ulazak u UAE!
* putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti omogućen ulazak u UEA te ih molimo da se ne prijavljuju za ovo putovanje!!!!!!!
* za izlet u Oman viza se dobiva na granici.

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
– povratan let u ekonomskoj klasi Zagreb-Dubai-Zagreb kompanijom Emirates
– sve pristojbe zračnih luka
– ručnu prtljagu u zrakoplovu do 7 kilograma dimenzija do 55 x 38 x 20 cm
– predanu prtljagu do 30 kilograma ukupnih dimenzija do 150 cm
– transfer limuzinom zračna luka Dubai – hotel
– 7 noćenja u hotelu 4* u Dubaiu (Al Barsha Heights-Tecom)u dvokrevetnim sobama
– doručak 2.-7.dan putovanja
– turističku taksu u hotelu (15 AED dnevno po sobi – uključeno u cijenu)
– transfer hotel – zračna luka Dubai
– voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
– jamčevno osiguranje i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje:
Ulaznice za objekte, karte za javni prijevoz, osobne troškove za hranu i piće, osobno putno osiguranje, izlete u organizacije lokalnih agencija.

Okvirne cijene izleta u organizaciji lokalnih agencija :
Ulaznica za Burj Khalifu : od 135 AED
Abu Dhabi : 150 AED
Izlet u pustinju : 150 AED
Izlet na jahti : 200 AED
Izlet u Oman : 200 AED

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 77,75 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 85,75 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 89,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 96,55 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 97 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 104,55 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 107,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 115,80 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 151,80 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja
Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja
*Zbog kupovine avio karata u slučaju otkaza putovanja od strane putnika agencija zadržava naknadu u skladu s Ugovorom i Općim uvjetima putovanja ovisno o datumu otkaza, a minimalno 25 % cijene aranžmana!!! Zbog toga putnicima savjetujemo ugovaranje police osiguranja otkaza putovanja (151,80kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja) kako bi u slučaju nepredviđenih okolnosti dobili što veći iznos povrata novca od strane osiguravatelja!!!

Minimalan broj putnika je 15

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: http://azm-politrip-travel.hr/ugovor-o-putovanju-i-opci-uvjeti/ Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.
Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 45 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje:-)
Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 1500 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 45 dan prije početka putovanja ili u ratama

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804085406 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!