MALEZIJA (LANGKAWI) & SINGAPUR
(LANGKAWI – KUALA LUMPUR – SINGAPUR)
6.11.- 17.11. 2019

5 dana na rajskom otoku usred Andamanskog mora, neponovljivi Singapur, Infinity pool na 200m u Kuala Lumpuru!*

1. DAN:
Okupljanje na aerodromu u Zagrebu dva sata prije leta. Let u 09:05h iz Zagreba za Dohu. Dolazak u Dohu i premještaj na let za KUALA LUMPUR.

2. DAN:
Dolazak u Kuala Lumpur u poslijepodnevnim satima i premještaj na let za Langkawi. Dolazak u Langkawi i transfer do smještaja. Noćenje.

3. DAN:
Uživanje u suncu i pijesku. Langkawi, poznat pod nadimcima ‘Paradise Island, Biser Malezije i AL-Co Island (budući da na Langkawiju nema carine na alkohol), najpoznatiji je otok u Andamanskom moru zbog ugodne klime i predivnih plaža. Ono što je PATONG Beach na Tajlandu, to je PANTAI CHENANG na Langkawiju, centar noćnog života. Mogućnost fakultativnog izleta do najveće atrakcije otoka – LANGKAWI SKY BRIDGE odakle se pruža prekrasan pogled na kompletan arhipelag koji se sastoji od 104 otoka. Noćenje.

4. DAN:
Slobodan dan za odmor. Mogućnost fakultativnog odlaska na ISLAND HOPPING poludnevni izlet na kojem ćemo vidjeti 3 otoka u okolici Langkawija i njihove najljepše plaže. Noćenje.

5. DAN:
Slobodan dan za odmor. Mogućnost fakultativnog odlaska na neki od izleta u ponudi lokalnih agencija (MANGROVE FOREST , 5 BEACHES OF LANGKAWI). Noćenje.

6. DAN:
Odjava iz hotela i odlazak za Singapur. Dolazak u Singapur i transfer do hostela metroom. Smještaj u kapsula hostel. Odlazak u razgled grada. Singapur je 2016.proglašen najskupljim gradom na svijetu, zovu ga i Švicarskom Jugoistočne Azije, a njegova posebnost leži u miješanom stanovništvu u kojem prevladavaju potomci Kineza, Tamila i Malajaca. Istražujemo njegovu povijest i sadašnjost, a arrhitektura grada nam pokazuje budućnost. Posjetit ćemo Raffles hotel, jedan od najstarijih postojećih hotela u Singapuru u kojem je nastao i poznati koktel Singapore Sling. Potom nastavljamo do Kineske četvrti u samom centru grada i kušamo svjetski poznati singapurski street-food, te stajemo kod simbola grada, MERLIONA ili Singhe (što znači lav) po kojem je grad i dobio ime. Nastavljamo prema GARDENS BY THE BAY, prekrasnim parkovima a u sumrak se vraćamo prema MARINA BAYU kako bi gledali prekrasan festival svjetlosti. Slobodno vrijeme. Noćenje.

7. DAN:
Slobodan dan za samostalno obilaženje atrakcija kojima Sinagapur obiluje. Navečer obilazak famoznog disktrikta GEYLANG. Noćenje.

8. DAN:
Napuštanje smještaja u jutarnjim satima i polazak za Kuala Lumpur. Dolazak u smještaj u poslijepodnevnim satima. Odmor na bazenu na 200m visine s pogledom na PETRONAS tornjeve. Noćenje.

9. DAN:
Razgled grada: Stari centar sa pripadajućim TRGOM MERDEKA, DŽAMIJA JAMEK, TUGU NEGARA. Zatim se zapućujemo prema poslovnom centru Kuala Lumpura gdje se nalazi šoping centar BUKIT BINTANG te neizostavni PETRONAS TWIN TOWERS. Slobodno vrijeme. Noćenje.

10. DAN:
Danas odlazimo do poznatih BATU PEĆINA: kombinacije prirodnog spektakla i ljudskih tvorevina. Unutar ogromne spilje sa otvorenim krovom, nalazi se hinduistički hram. Do samog ulaza u spilju vodi 272 stepenice koje čuva ogromni kip lorda Murugana, hinduističkog božanstva. Noćenje.

11. DAN:
Check-out i slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Transfer do zračne luke i let za Dohu.

12. DAN:
Dolazak u Dohu i premještaj na let za Zagreb. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

CIJENA PAKET ARANŽMANA: 7990 KN za prijave do 01.07.2019

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
– povratni let avionom na relaciji Zagreb – Doha – Kuala Lumpur – Zagreb
– transfer autobusom Singapur – Kuala Lumpur i letovi Kuala Lumpur – Langkawi – Singapur
– sva noćenja navedena u programu, transferi od zračne luke do smještaja u oba smjera
– kompletna organizacija i vođenje puta
– turističkog pratitelja tijekom putovanja
– zrakoplovne pristrojbe

Cijena aranžmana ne uključuje: osobne troškove, korištenje javnog prijevoza pri razgledima, ulaznice za hramove i lokalitete koji se posjećuju. Preporuka cca 500 – 600 eura ‘džeparca’.
Vize NISU POTREBNE ZA ULASKE u zemlje obuhvaćene programom, samo važeća putovnica minimalno 6 mjeseci od datuma odlaska iz zadnje zemlje u programu.

Smještaji:
Kuala Lumpur – hotel s infintiy pool-om, Singapur – kapsula hostel, Langkawi – guesthouse 3*.

Prijava i uvjeti plaćanja:
Skeniranu prvu stranu važeće putovnice (koja vrijedi još minimalno 6 mjeseci) potrebno je dostaviti do 2 mjeseca prije puta, inače agencija ne snosi odgovornost od izdavanja karata sa pogrešnim podacima.

Minimalan broj putnika je 10

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije.
Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 21 dan prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Prilikom prijave potrebno je uplatiti depozit u iznosu od 1500 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 30 dana prije početka putovanja.
Organizator putovanja: Azimut Travel j.d.o.o
ID KOD: HR-AB-01-081029143
Broj police osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman: 802296006