TAJLAND
20. 11. – 06. 12. 2020.

Dan 1: Sastanak u zračnoj luci u Zagrebu u ranim poslijepodnevnim satima. Ukrcaj na let QR 218 u 16:05 za Dohu. Pri slijetanju u Dohu, čekanje na ukrcaj za let QR 836 za Bangkok.

Dan 2: Ukrcaj za let QR 836 u 02:40 za Bangkok. Dolazak u zračnu luku u Bangkoku u ranim poslijepodnevnim satima.. Vozimo se do hotela smještenog u centru Bangkoka, blizu poznate ulice za backpackere – Khao San road. Slobodno vrijeme za aklimatizaciju i stvaranje prvih utisaka nama daleke kulture i prva iskustva u zemlji osmijeha. Noćenje.

Dan 3: Buđenje te nakon doručka krećemo u razgledavanje grada: Kraljevska Palača, Smaragdni Buda, Ležeći Buda, vožnja Chao Praya rijekom, pogled na grad sa vrha Baiyoke zgrade, najvišeg hotela u Tajlandu sa koktelom u ruci. Tulumarenje sa ljudima iz cijeloga svijeta i stvaranje novih poznanstava na Khao Sanu. Noćenje.

Dan 4 : Doručak. Dan za fakultativni izlet. Predlažemo odlazak u Kanchanaburi, mjesto poznato po mostu na rijeci Kwai iz istoimenog filma koji je danas spomenik strahotama Drugog svjetskog rata. Preporučamo odlazak u izvrstan muzej koji u detalje opisuje strahote zatvorenika pri gradnji „željeznice smrti“. Mogućnost posjete obližnjeg nacionalnog parka Erawan. Druga mogućnost fakultativnog izleta je u bivši glavni kraljevski grad Ayutthayu prepun hramova. Povratak u Bangkok. Noćenje.

Dan 5: Doručak. Dan za fakultativni izlet. Mogućnost odlaska na plutajuću tržnicu pored Bangkoka gdje se vozimo u kanuima dok kupujemo egzotično voće. Druga mogućnost izleta je Ayutthaya, bivši kraljevski glavni grad Tajlanda prije osnutka Bangkoka. Grad prepun prekrasne arhitekture i pregršt hramova koji odiše poviješću. Povratak u Bangkok te polazak busom za Chiang Mai. Noćna vožnja.

Dan 6: Dolazak u Chiang Mai u jutarnjim satima. Smještaj u guesthouse. Slobodno vrijeme za razgledavanje Chiang Maija, najvećeg tajlandskog grada poslije Bangkoka, prepunog drevnih budističkih hramova. Boravimo u tom gradu kako bi se odmorili od užurbanosti Bangkoka te upoznali sa prirodom Tajlanda. Noćenje.

Dan 7: Opcija fakultativnog izleta: trekking u prašumi sa lokalnim vodičem, kupanje slonova, bamboo rafting te noćenje u selu našeg vodiča. Također mogućnost odlaska u rezervat slonova gdje se možete educirati o tim prekrasnim životinjama i provesti s njima dan kupajući ih. Noćenje.

Dan 8: Nastavak opcionalnog izleta te povratak u Chiang Mai. Noćenje.

Dan 9: Polagani oproštaj od grada na sjeveru te odlazak do aerodroma odakle letimo do sljedeće destinacije, Phuketa. Slijetanje u Phuket te prijevoz do našeg hotela na najluđem dijelu tog otoka u Andamanskom moru. Noćenje.

Dan 10 : Buđenje na novoj destinaciji čime ulazimo u ležerniji dio putovanja. Prvi dan mora provodimo lagano, opuštajući se na plaži, kupajući i spremajući se za večernji izlazak. Noćenje.

Dan 11: Imamo mogućnost fakultativnog izleta: odlazak na famozni Raya beach i krstarenje morem oko Phuketa. Povratak u smještaj te izlazak. Noćenje.

Dan 12: Slobodan dan ili mogućnost fakultativnog izleta do James Bond otoka, koji je bio poprište radnje filma Jamesa Bonda „Čovjek sa zlatnim pištoljem“. Noćenje.

Dan 13: Polagani oproštaj od Phuketa te odlazak brodom do otoka Ko Phi Phi gdje ćemo provesti ostatak našeg putovanja na moru. Noćenje.

Dan 14: Fakultativni odlazak do Maya beach, plaže iz poznatog Di Caprijevog filma „The Beach“. Kupanje i istraživanje otoka te na povratku posjećujemo plažu majmuna s kojima se slikamo. Noćenje.

Dan 15: Posljednji dan na moru za sunčanje, kupanje te šoping. Posljednja noć u Tajlandu te oproštajni party kojim zaključujemo veliko putovanje koje nas je promijenilo. Noćenje.

Dan 16: Check – out iz smještaja te polazak brodom do Phuketa i transfer do aerodroma te ukrcaj na let QR 841 u 19:40 za Dohu.

Dan 17: Presjedanje u Dohi na let QR215 u 02:00 za Zagreb čime smo završili jednu veliku priču koje ćemo se uvijek rado prisjetiti.

CIJENA PAKET ARANŽMANA: 7980 KN

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
– povratni let avionom Qatar Airways na relaciji Zagreb – Doha – Phuket – Zagreb sa uključenim taksama ( avio pristojbe )
– letovi avionom unutar Tajlanda sa uključenim taksama ( avio pristojbe )
– ručnu prtljagu do 7 kg, prtljagu do 30 kg na letovima Qatar Airwaysa i prtljagu do 20 kg na letovima unutar Tajlanda
– sva noćenja (hoteli 2*/3*) navedena u programu, svi prijevozi i transferi na putovanju
– jamčevno osiguranje
– kompletna organizacija i vođenje puta
– turističkog pratitelja tijekom putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje: tajlandsku vizu – 35 eura, osobne troškove, korištenje prijevoza pri razgledima, fakultativne izlete, međunarodno zdravstveno osiguranje (možete uzeti u agenciji),
Fakultativni izleti: mi vam ih ne pružamo ali ćemo vas usmjeriti do onih najboljih i pomoći vam da ih lakše bookirate.

Info : info@azm-politrip-travel.hr
Prijave : prijave@azm-politrip-travel.hr

Minimalan broj putnika je 15

Prijava i uvjeti plaćanja:
Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje 🙂
Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 1000 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 3 tjedna prije početka putovanja.
Skeniranu prvu stranu važeće putovnice (koja vrijedi još minimalno 6 mjeseci) potrebno je dostaviti do 2 mjeseca prije puta, inače agencija ne snosi odgovornost od izdavanja karata sa pogrešnim podacima. Skeniranu vizu je potrebno dostaviti do 2 tjedna prije puta, ako ju putnici sami vade. Agencija može pomoći u izdavanju vize uz proviziju od 50 kuna.

Smještaji:
Guesthouse je jednostavni smještaj na Tajlandu sa tradicionalno uređenim interijerom. Sobe su manjeg kapaciteta, maksimalno do 2 kreveta sa kupaonicom i jednostavno su uređene.
Hoteli u Tajlandu su rađeni po standardima te zemlje te nisu odgovarajući hotelima u Europi iste kategorizacije. Naginjemo rezervaciji smještaja u novoizgrađenim hotelima te dakako sa neizostavnom klimom koja je za to tropsko područje dobrodošla.

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 166,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 182,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 191,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 206,35 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 207,40 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 222,35 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 231,35 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 247,35 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 175,56 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja
Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: www.azm-politrip-travel.hr. Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 30 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804223647 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!


Prijavite se online!