1. dan, nedjelja, 9.10.2016.
Polazak iz Zagreba (autobusni kolodvor) u 18 sati. Noćna vožnja kroz Sloveniju, Austriju, Njemačku i Nizozemsku uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora.

2. dan, ponedjeljak, 10.10.2016.
Dolazak u Amsterdam u prijepodnevnim satima. Panoramska vožnja gradom. Dolazak u hostel. Check-in u sobe. Hostel se nalazi na liniji javnog prijevoza, centar je dostupan za 10min. Slobodno popodne za upoznavanje sa čarobnim gradom. Samostalni razgled centra grada pješke ili biciklom – Museumplein (trg muzeja) : Rijksmuseum, muzej Van Gogha, Stedelijk muzej, poznata slova “I AMsterdam”. Singelgracht kanal, poznati klub Paradiso smješten u nekadašnjoj crkvi, Hard Rock Cafe Amsterdam, Max Euweplein, stari zatvor, Holland Casino, De Balie, Hirsch, Leidseplein – jedan od glavnih trgova poznat po noćnim izlascima gdje se nalazi kultni coffeeshop Bulldog, kazalište, American hotel… Šetnja ili vožnja biciklom Leidsestraatom do Prinsengracht kanala na kojem se nalazi hotel Pulitzer i kuća Anne Frank. Nastavak uz kanale Keizergracht i Herengracht do glavnog trga – Dama. Na trgu se nalaze: kraljevska palaču, nekadašnja gradska vijećnica, Nieuwe Kerk, Madame Tussauds, nacionalni spomenik Bijenkorf, stara burza, legendarni hotel Krasnapolsky. Druženje u hostelu. Izlazak. Noćenje.

3. dan, utorak, 11.10. 2016.
Nastavak upoznavanja sa fascinantnim gradom. Slobodno vrijeme za samostalni razgled grada – Munteplein – trg most sa stražarnicom i tornjem gdje se nekad kovao novac. Kupovanje suvenira i cvijeća na plutajućoj tržnici cvijeća na kanalu Singel, Rembrandtplein – Noćna straža. Rembrandtplein i ulice oko njega prepune su klubova i jedno je od glavnih okupljališta mladih u Amsterdamu. Šetnja uz rijeku Amstel. Navečer slobodno vrijeme za odlazak do čuvene crvene četvrti – Red light district. Druženje u hostelu. Izlazak. Noćenje.

4. dan, srijeda, 12.10. 2016.
Odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet “Upoznajmo Nizozemsku” uz nadoplatu 150 kn ili slobodno vrijeme u Amsterdamu : Zaanse Schans – prekrasan krajolik s vjetrenjačama, kanalima i starim kućama, Volendam – najljepši ribarski gradić u Nizozemskoj, posjet sirani u gradu Edamu gdje ćemo imati besplatnu degustaciju sira, vina i nizozemskih slatkiša te prezentaciju izrade klompi. Nakon toga uputit ćemo se u Scheveningen, najpoznatije nizozemsko ljetovalište, te na putu prema Den Haagu vidjeti i haški sud. Razgledat ćemo centar Den Haaga i imati slobodno vrijeme za ručak i kavu te se uputiti u Delft – po mnogima najljepši grad Nizozemske. Nakon razgleda Delfta za kraj dana – Rotterdam – suprotnost Amsterdamu. Vidjet ćemo grad koji je nakon razaranja u 2.svjetskom ratu izgrađen iznova i jedan je od najmodernijih gradova svijeta – kuće u zraku iznad ceste kako bi se uštedio prostor, ‘zgrada olovka’, nevjerojatni Markthal. Vidjet ćemo i staru luku te jedinu obnovljenu staru građevinu – Laurenskerk. Šetnja Hoogstraatom… Povratak u Amsterdam u kasnim večernjim satima. Druženje u hostelu. Izlazak. Noćenje.

5. dan, četvrtak, 13.10. 2016.
Slobodan dan za istraživanje brojnih muzeja ili cofee shop-ova kojima Amsterdam obiluje. Druženje u hostelu. Izlazak. Noćenje.

6. dan, petak, 14.10. 2016.
Odjava iz hostela i slobodno vrijeme . Kupovanje suvenira i uživanje u zadnjem danu Amsterdama. Polazak iz Amsterdama u večernjim satima. Noćna vožnja prema Zagrebu uz zaustavljanja radi odmora.

7. dan, subota, 15.10. 2016.
Dolazak u Zagreb u popodnevnim satima.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI:
1450 kn

PLAĆANJE:
Prilikom prijave potrebno je uplatiti polog u iznosu od 250,00kn kao potvrdu rezervacije mjesta. Ostatak iznosa moguće je uplatiti u 2 rate od po 600,00kn.

CIJENA UKLJUČUJE:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), 4 noćenja u hostelu u Amsterdamu u višekrevetnim sobama (4,6,8,10), turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje i organizaciju puta.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
osobne troškove, hranu, piće, ulaznice za muzeje, karte za javni prijevoz, osobno osiguranje
Fakultativni izlet – 150 kn – prijave i uplate na račun agencije prije putovanja.

Minimalan broj putnika je 45

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: www.azm-politrip-travel.hr Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 7 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 69,55 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 77,55 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 80,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 86,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 88,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 94,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 97,25 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 105,25 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 60 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja !

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja! Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Info: info@azm-politrip-travel.hr

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 802276895 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!