ALBANIJA
DUBROVNIK-CRNA GORA
(30.9. – 09.10.2016)

1.dan: Polazak iz Zagreba (autobusni kolodvor) u 23 sata i noćna vožnja

2.dan: Dolazak u Dubrovnik u jutarnjim satima i razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Stari grad, šetnja Stradunom, gradske zidine, fontana sv. Onofrija itd…prelazak crnogorske granice i vožnja prema Budvi. Dolazak u Budvu i slobodno vrijeme za šetnju. Noćenje u hotelu na crnogorskoj obali.

3.dan: Prelazak albanske granice i vožnja prema Skadru. Pauza za kavu u staroj gradskoj jezgri i odlazak do utvrde Rozafa. Pauza za ručak na Skadarskom jezeru te polazak prema Draču. Prijava u hotel, noćno kupanje, noćenje

4.dan: Slobodno prijepodne, kasnije odlazak do centra Drača (gradske zidine, amfiteatar, forum), noćenje.

5.dan: Odlazak na izlet : Apollonia (arheološko nalazište iz 2. stoljeća, kapela sv. Marije…), Berat – ”grad 1000 prozora” pod zaštitom UNESCO-s s poznatom tvrđavom Berat i karakterističnim otomanskim kućama…Povratak u Drač. Noćenje

6.dan: Slobodan dan za kupanje i vlastite programe, noćenje

7.dan: Odlazak na izlet : Kruje (Skenderbegov dvorac : mjesto junačkog otpora Turcima, poznati stari bazar…), Tirana ( Trg Skenderbeg, Piramida, Ish-Blloku…) Povratak u Drač. Noćenje

8.dan: Slobodan dan za kupanje i vlastite programe, noćenje

9.dan: Nakon doručka i kupanja vožnja u smjeru Zagreba.

10.dan: Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima

Cijena aranžmana po osobi: 1480 kn

Putovanje je moguće uplatiti u 4 rate do 370 kuna!

Cijena aranžmana po osobi uključuje: Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), 6 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Draču u 3-4krevetnim sobama (klima, bazen, privatna plaža), 1 noćenje u hotelu 3* na crnogorskoj obali u 3-4krevetnim sobama, turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje i organizaciju puta.

*doplata za 2krevetnu sobu : 250 kn po osobi

Cijena aranžmana ne uključuje:
Ulaznica za muzeje, osobne troškove, osobno putno osiguranje

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 77,75 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 85,75 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 89,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 96,55 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 97,00 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 104,55 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 107,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 115,80 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 60 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja

Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Minimalan broj putnika je 45

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: www.azm-politrip-travel.hr Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 7 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje:-)

Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 370 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 21 dan prije početka putovanja.

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 802276895 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!