Švicarska & Lihtenštajn

20. – 25. 03.

1. dan Polazak iz Zagreba sa autobusnog kolodvora u 19h. Noćna vožnja kroz Sloveniju, Italiju i Francusku uz usputna stajanja i filmove.

2. dan Dolazak u Lyon u prijepodnevnim satima. Kratki razgled grada: bazilika Fourvière, katedrala St. Jean, Stari Grad, gradska vijećnica…smještaj u hotel i slobodno vrijeme. Nakon slobodnog nastavljamo sa upoznavanjem Lyona: amfiteatar trojice Gala, Temple du Change, Place Bellecour…slobodno vrijeme. Noćenje.

3. dan Polazak prema Genevi, nakon dolaska u najveći grad francuskog dijela Švicarske, slijedi razgled: zgrada Međunarodnog odbora Crvenog Križa, spomenik Brunswick, katedrala St-Pierre, zgrada UNHCR-a, jezero Geneva sa pripradajućim vodenim topom. Slobodno vrijeme do povratka u Lyon. Noćenje.

4. dan Check-out iz hotela i polazak prema Zurichu. Putem stajemo u Bernu: stara gradska jezgra, gotička katedrala, Bundeshaus… Nastavljamo put prema Zurichu: najveći grad Švicarske se nalazi na obali istoimenog jezera, u nekoliko navrata proglašen je gradom sa najboljom kvalitetom življenja na svijetu. Razgledvamo Grossmunster, Fraumunster, staru gradsku jezgru, jetero Zurich…smještaj u hotel i noćenje.

5. dan Check-out te nastavak našeg puta. Idemo prema Lihtenštajnu i njegovom glavnom gradu Vaduzu. Pri dolasku u glavni grad jedne od najmanjih država svijeta, razgledavamo ono što Vaduz ima za ponuditi: glavni trg sa parlamentarnom zgradom i dvorcem vladajuće obitelji koji izgleda kao da je uklesan u stijenama, te smirenost ljudi koji zadovoljni svojim životom žive sretno. Nakon Vaduza nastavljamo prema Salzburgu gdje dolazimo u hostel i imamo slobodno vrijeme. Noćenje.

6. dan Check-out te razgled grada: dvorac Mirabel, stara i nova rezidencija vladara, Mozartova rodna kuća, katedrala. Nakon razgleda grada, kratko slobodno vrijeme i polazak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena: 1780 kn

Minimalan broj putnika je 45

Cijena aranžmana po osobi uključuje: Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), 2 noćenja u hotelu 2* u Lyonu, 1 noć u hotelu 2* u Zurichu, 1 noć u hostelu u višekrevetnim sobama u Salzburgu, turističkog pratitelja i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje: Ulaznice za muzeje, osobne troškove, hranu, piće, javni prijevoz, osobno osiguranje,

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica

Info: info@azm-politrip-travel.hr

Prijave: prijave@azm-politrip-travel.hr

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje:-)

Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 500 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 21 dan prije početka putovanja.

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: www.azm-politrip-travel.hr Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.
Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 7 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 62,70 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 70,70 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 75,20 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 76,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 83,20 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 84,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 89,30 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 97,30 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 60 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja
Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja! Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804085406 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!