BALI
18. – 30. 07.

1. dan Okupljanje u 07:00 u zračnoj luci Zagreb. Polako se upoznajemo i ukrcavamo na let QR 216 za Dohu. Godišnji odmor počinje!

2. dan Dolazak u Dohu i ukrcaj na let QR 958 za Jakartu. Slijetanje u Jakartu idući dan u jutarnjim satima te ukrcaj na let za Bali (Denpasar). Transfer do smještaja u Kuti i check-in. Slobodno vrijeme za upijanje prvih dojmova magičnog Balija na kojem ćemo provesti sljedećih 10ak dana! Noćenje. *

3. dan Slobodan dan za uživanje i kupanje te upoznavanje naselja u kojem smo smješteni. Jedemo indonezijsku hranu, pijemo pive i koktele te se opuštamo i zaboravljamo na posao i brige doma. Mogućnost večernjeg izlaska u jedan od mnogobrojnih klubova na otoku. Noćenje.

4. dan Mogućnost fakultativnog izleta do poluotoka Bukit na krajnjem jugu otoka, gdje uživamo u prekrasnim plažama, posjećujemo Uluwatu hram, jedan od najvažnijih hramova na cijelom Baliju i u sumrak gledamo Kecak ples vatre. Duhovno protreseni se vraćamo u smještaj. Izlazak. Noćenje.

5. dan Slobodno vrijeme za masažu, odlazak na gradsku plažu te mogućnost tečaja surfanja. Izlazak. Noćenje.

6. dan Fakultativni odlazak do plaže Dreamland na jugu otoka. Dolaskom tamo bit ćemo svjesni njenog naziva. Povratak nazad i zadnji izlazak u Kuti prije odlaska za Ubud. Noćenje.

7. dan Check – out te odlazak do Ubuda, glavnog grada balinežanske kulture smještenog u samom centru otoka, daleko od plaža, gužve i noćnih klubova Kute. Smještaj te upoznavanje sa gradom koji živi usporenije i duhovnije od juga otoka. Na svakom uglu se nalaze dućani sa lokalnim proizvodima i obrtima. U sklopu jedne od glavnih ulica je i park-šuma majmuna sa više od 600 jedinki makaki majmuna. Slatki majmuni se brzo pretvore u vrhunske lopove, stoga oprez! Mogućnost odlaska na večernji tradicionalni ples. Noćenje.

8. dan Slobodan dan za istraživanje okolice Ubuda, preko agencije ili u vlastitoj organizaciji možemo posjetiti nekolicinu najpoznatijih hramova u okolici Ubuda: Goa Gajah (Slonova pećina), Pura Gunung Kawi (pjesnički planinski hram)… Noćenje.

9. dan Mogućnost fakultativnog izleta na Mount Abang, druge najviše planine na Baliju. Dizanje u ranim jutarnjim satima, odlazak do podnožja planine te uspon na sam vrh kako bi uhvatili prve zrake sunca i ranojutarnji pogled na otok bogova kako Baliju tepaju, i Mount Agung, najvišu planinu i još uvijek aktivni vulkan. Povratak u Ubud i slobodno poslijepodne. Noćenje.

10. dan Check- out te povratak u Kutu gdje provodimo naše zadnje dane na Baliju. Slobodno vrijeme. Noćenje.

11. dan Slobodan dan te mogućnost fakultativnog izleta do Tanah Lot hrama sjeverno od Kute koji se nalazi na stijeni odvojenoj od kopna. Vjerojatno i najslikaniji hram na Baliju je mjesto gdje ćemo provesti zadnji zalazak sunca na našem putovanju. Povratak u smještaj i izlazak. Noćenje.

12. dan Check – out te polazak na aerodrom i let za Jakartu. Dolazak na aerodrom u Jakarti i čekanje leta QR 957 za Dohu.

13. dan Dolazak u Dohu i presjedanje na let QR 215 za Zagreb. Povratak kući sa nezaboravnim uspomenama i ljetovanjem koje ćemo uvijek prepričavati.

* tokom prvih 5 dana boravka u Kuti, mogućnost organizacije 2-dnevnog izleta na otočje Komodo kako bi se posjetili najveći živući gušteri na svijetu, tzv. zmajevi sa otočja Komodo! Za detalje kontaktirati agenciju jer se to treba organizirati prije samog putovanja.

CIJENA PAKET ARANŽMANA: 8400 KN

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
– povratni let avionom na relaciji Zagreb – Doha – Jakarta
– letovi avionom unutar Indonezije,
– sve pristojbe zračnih luka uključene u cijenu
– sva noćenja navedena u programu, svi prijevozi i transferi u sklopu putovanja
– kompletna organizacija i vođenje puta
– turističkog pratitelja tijekom putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje: fakultativne izlete, osobne troškove, korištenje prijevoza pri razgledima

Viza za Indoneziju se dobiva na ulazu u zemlju i ne naplaćuje se, potrebna je putovnica koja vrijedi još 6 mjeseci po izlasku iz zemlje

Fakultativni izleti: mi vam ih ne pružamo ali ćemo vas usmjeriti do onih najboljih i pomoći vam da ih lakše bookirate.

Info : info@azm-politrip-travel.hr

Prijave : prijave@azm-politrip-travel.hr

Minimalan broj putnika je 12

Prijava i uvjeti plaćanja:
Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje 🙂

Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 1500 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 45 dana prije početka putovanja ili u mjesečnim ratama.

Skeniranu prvu stranu važeće putovnice (koja vrijedi još minimalno 6 mjeseci) potrebno je dostaviti do 2 mjeseca prije puta, inače agencija ne snosi odgovornost od izdavanja karata sa pogrešnim podacima.

Smještaji:
Putovanje je zamišljeno kao ljetovanje i prilagođeno je individualnim putnicima, posebice mladima. U smještajima su rezervirane 2-krevetne sobe, ako je drugačijih sastav prijavljenih, pokušat ćemo maksimalno koliko je moguće izaći u susret. Smještaji koje bukiramo na takvim destinacijama imaju dobre recenzije na svim svjetskim vodećim stranicama za bukiranje smještaja: Hostelworld, Booking.com…ali su građeni po standardu zemlje u kojoj se nalaze.

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
– Putno zdravstveno + nezgoda 141,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 157,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 166,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 174,70 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 182,80 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 190,70 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 199,70 kn
– Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 215,70 kn
– Osiguranje od otkaza putovanja + 121 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja
Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: www.azm-politrip-travel.hr. Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 30 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804085406 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!