DUBAI
11.12.-19.12.2018.

1. dan : polazak iz Zagreba (autobusni kolodvor) u 4:00. Vožnja do Budimpešte, ukrcaj na let za Dubai u 12:20. Dolazak u Dubai u 19:45, transfer limuzinom do hotela. Noćenje

2. dan : zajednički odlazak na plažu u Dubai Marini. Slobodno vrijeme. Večernji odlazak u razgledavanje Deire, starog Dubaia u pratnji lokalnog vodiča na engleskom jeziku : vidjet ćemo Dubai kakav je nekad bio, stari Souk bazaar, voziti se starim drvenim brodićem preko Dubai Creeka, vidjeti utvrdu Al Fahidi , muzej deva i ostale znamenitosti... slobodno vrijeme, noćenje

3. dan : Slobodno vrijeme za kupanje ili shopping. Popodne fakultativni izlet u Arapsku pustinju u organizaciji lokalne agencije : polazak modernim džipovima ispred hotela i vožnja do pustinje te posebno adrenalinsko iskustvo : 20-30 minuta vožnje džipovima po dinama. Dolazak do kampa u pustinji gdje ćemo jahati deve i imati večeru : švedski stol, neograničeno kava, čaj, bezalkoholna pića. Nargila, henna tetoviranje i oblačenje u tradicionalne kostime također uključeni u cijenu. Nakon prekrasnog zalaska sunca u pustinji povratak u hotel, noćenje.

4. dan : Odlazak metroom od najviše zgrade na svijetu : Burj Khalife – fakultativni posjet vidikovcu na 124. katu (452m) ili 148 katu (555m). Slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu u najvećem shopping mallu na svijetu – The Dubai Mallu te uživanje u čarobnim fontanama – The Dubai Fountain. Povratak u hotel javnim prijevozom, noćenje

5. dan : Fakultativni odlazak s lokalnom agencijom na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi gdje ćemo vidjeti najveću džamiju Sheikh Zayed – jednu od najmodernih džamija na svijetu koja može primiti 40000 ljudi te se uputiti u centar grada gdje ćemo posjetiti repliku tipičkog beduinskog sela i vidjeti kako se nekada živjelo u UAE. Šetnja promenadom i slobodno vrijeme. Po želji mogućnost posjeta Etihad Towersu, lokalnoj verziji Burj Khalife (ulaznica se može iskoristi kao bon za hranu i piće u restoranu). Posjet Emirates Palace hotelu sa 7 zvjezdica ukoliko bude moguće! (ulazak turista ovisi o boravku čuvanih osoba u hotelu). Povratak u Dubai, noćenje

6. dan : Slobodno vrijeme za kupanje, shopping i vlastite programe. Predlažemo odlazak u Miracle Garden. Mogućnost izleta na kupanje i vožnju panoramskim brodom u Oman s ukljućenim ručkom. Noćenje.

7. dan : Fakultativni odlazak na vožnju privatnom jahtom (bez ograničenja za alkohol!). Vidjet ćemo čuvene hotele Burj Al Arab i Atlantis the Palm iz morske perspektive (pauza za slikanje) te napraviti nekoliko pauza za kupanje. Povratak u marinu i šetnja poznatom šetnicom The Walk dugom 7 kilometara. Povratak u hotel, noćenje.doručak. Slobodan dan za vlastite programe, kupanje ili shopping. Noćenje.

8. dan : Odjava iz hotela i sloodan dan u Dubaiu do transfera do zračne luke u večernjim satima. Ukrcaj na let za Budimpeštu u 21:25.

9. dan : dolazak u Budimpeštu u 00:40. Dolazak u Zagreb planiran je oko 06:30

Cijena aranžmana po osobi: 6000 kn

Putovanje je moguće uplatiti u 5 rata

* za ovo putovanje za državljane RH potrebna je putovnica važeća najmanje 6 mjeseci nakon završetka putovanja

Državljani RH ne trebaju vizu za ulazak u UAE!

* putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti omogućen ulazak u UEA te ih molimo da se ne prijavljuju za ovo putovanje!!!!!!!

* za izlet u Oman viza se dobiva na granici.

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
- povratan let u ekonomskoj klasi Budimpešta-Dubai-Budimpešta kompanijom Wizzair
- sve pristojbe zračnih luka
- ručnu prtljagu u zrakoplovu do 10 kilograma dimenzija do 55x40x23 cm
- transfer limuzinom zračna luka Dubai – hotel
- 7 noćenja s u hotelu 4* u Dubaiu u dvokrevetnim sobama
- turističku taksu u hotelu (20 AED dnevno po sobi - uključeno u cijenu)
- transfer hotel – zračna luka Dubai
- lokalnog vodiča na navedenim destinacijama na engleskom jeziku
- turističkog pratitelja na hrvatskom jeziku
- jamčevno osiguranje i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje:
predanu prtljagu do 32 kilograma – 920 kn
Ulaznice za objekte, karte za javni prijevoz, osobne troškove za hranu i piće, osobno putno osiguranje, izlete u organizacije lokalnih agencija.

Okvirne cijene izleta u organizaciji lokalnih agencija :
Ulaznica za Burj Khalifu : od 230 kn
Abu Dhabi : 250 kn
Izlet u pustinju : 250 kn
Izlet na jahti : 250-300 kn
Izlet u Oman : 350-400 kn

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
- Putno zdravstveno + nezgoda 85,95 kn
- Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 93,95 kn
- Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 97,20 kn
- Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 107,10 kn
- Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 105,20 kn
- Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 115,10 kn
- Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 118,35 kn
- Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 126,35 kn
- Osiguranje od otkaza putovanja + 121 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja
Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

*Zbog kupovine avio karata u slučaju otkaza putovanja od strane putnika agencija zadržava naknadu u skladu s Ugovorom i Općim uvjetima putovanja ovisno o datumu otkaza, a minimalno 25 % cijene aranžmana!!! Zbog toga putnicima savjetujemo ugovaranje police osiguranja otkaza putovanja (121 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja) kako bi u slučaju nepredviđenih okolnosti dobili što veći iznos povrata novca od strane osiguravatelja!!!

Minimalan broj putnika je 15

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: http://azm-politrip-travel.hr/ugovor-o-putovanju-i-opci-uvjeti/ Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 45 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje:-)

Prilikom prijave potrebno je uplatit depozit u iznosu od 1500 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 45 dan prije početka putovanja ili u ratama

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc Osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804085406 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!