ISLAND
17.10. - 25. 10. 2018.

1. dan : sastanak grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb u 23:00 sata te polazak za Budimpeštu. Noćna vožnja prema aerodromu uz usputna stajanja.

2. dan : Pri dolasku na aerodrom u Budimpešti ukrcaj na let za Reykjavik u 07:05. Dolazak u zračnu luku Keflavik oko 09:40. Nakon obavljanja formalnosti u zračnoj luci transfer do Reykjavika. Smještaj i kratki odmor te odlazak u razgled kako bi se upoznali sa gradom: Perlan, Narodni muzej, Solfar, kuća Höfdi gdje su se sastali Gorbačov i Reagan, luka, parlament, Hallgrímurova crkva, Harpa, ulica Laugavegur. Noćenje.

3. dan : slobodno vrijeme u Reykjaviku. Predlaženo izlet s nekom od lokalnih agencija : jahanje konja, šetnja po ledenjacima, promatranje kitova. Noćenje.

4. dan : cjelodnevni izlet gdje ćemo vidjeti najbolje od Islanda – takozvani Zlatni trokut. Osim prekrasnog krajolika otoka vidjet ćemo sjecište Euroazijske i Sjevernoameričke tektonske ploče - Þingvellir, 'islandske Plitvice' Gullfoss i čuveni gejzir Strokkur... Povratak u Reykjavik u večernjim satima. Noćenje

5. dan : odlazak na kupanje u čuveni Blue Lagoon, jedne od glavnih atrakcija Islanda. Povratak u Reykjavik, noćenje.

6. dan : „Dan vodopada“, mogućnost izleta po dijelu otoka sa najviše prirodnih ljepota: slapovi Seljalandsfoss, Skogafoss, Selfoss su samo od nekih koje ćemo vidjeti, plaža Reynisfjara – prekrasna plaža od crnog vulkanskog kamenja, prolazak kroz islandska sela i završetak puta u Viku. Povratak u Reykjavik. Noćenje.

7. dan : slobodno vrijeme u Reykjaviku. Mogućnost izleta u Snæfellsjökull nacionalni park koji se nalazi sjeverozapadno od Reykjavika: prekrasna priroda zbog koje imamo dojam kao da nismo na ovoj planeti, zapuštene stare kamene kućice usred ničega, te mogućnost odlaska u pećinu koja je poslužila Julesu Verneu kao inspiracija za knjigu „Put u središte zemlje“. Noćenje.

8.dan : slobodno vrijeme u Reykjaviku. U kasnijim satima predlažemo odlazak na gledanje polarne svjetlosti (aurora borealis) s nekom od lokalnih agencija (vidljivost ovisi o vremenskim uvjetima). Noćenje.

9. dan : rani check-out te polazak prema aerodromu te ukrcaj na let za Budimpeštu u 10:25. Dolazak u Budimpeštu u 16:50 i polazak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima i kraj putovanja!

Cijena aranžmana po osobi: 7200 kn

Putovanje je moguće uplatiti u 4 rate

Broj putnika je 8!

* za ovo putovanje za državljane RH potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
- povratan let u ekonomskoj klasi Budimpešta-Reykjavik -Budimpešta kompanijom WizzAir
- sve pristojbe zračnih luka
- ručnu prtljagu u zrakoplovu do 10 kilograma dimenzija do 55x40x23 cm
- transfere zračna luka Keflavik-Reykjavik- zračna luka Keflavik
- cjelodnevni izlet 'Zlatni trokut' sa našim pratiteljem i unajmljenim vozilom
- transfer- Reykjavik- Blue Lagoon – Reykjavik (ulaznica nije uključena u cijenu)
- 7 noćenja u hotelu 3* u Reykjaviku (2 - krevetne sobe)
- turističkog pratitelja na hrvatskom jeziku
- jamčevno osiguranje i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje:
- ulaznice za objekte koji se posjećuju
- karte za javni prijevoz te osobne troškove za hranu i piće
- osobno putno osiguranje
- izlete u organizaciji lokalnih agencija.
- predanu prtljagu do 32 kilograma – 850 kn

*Zbog kupovine avio karata u slučaju otkaza putovanja od strane putnika agencija zadržava naknadu u skladu s Ugovorom i Općim uvjetima putovanja ovisno o datumu otkaza, a minimalno 25 % cijene aranžmana!!! Zbog toga putnicima savjetujemo ugovaranje police osiguranja od otkaza putovanja (143 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja) kako bi u slučaju nepredviđenih okolnosti dobili što veći iznos povrata novca od strane osiguravatelja!!!

Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije: http://azm-politrip-travel.hr/ugovor-o-putovanju-i-opci-uvjeti/ Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opće uvjete.

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 45 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!

Molimo vas da prilikom prijave navedete ime, prezime, e-mail i broj mobitela svakog prijavljenog putnika kako bi svi dobili sve pravovremene informacije vezane za putovanje:-)

Prilikom prijave potrebno je uplatiti depozit u iznosu od 1500 kn kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 21 dan prije početka putovanja ili u ratama po 2000 kuna.

Agencija vam savjetuje da uzmete paket putnog osiguranja ili onaj dio paketa koji smatrate da vam je potreban.
- Putno zdravstveno + nezgoda ¸85,95 kn
- Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade 93,95 kn
- Putno zdravstveno + nezgoda + privatna odgovornost 97,20 kn
- Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga 107,10 kn
- Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + privatna odgovornost 105,20 kn
- Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + pokriće bolničke naknade 115,10 kn
- Putno zdravstveno + nezgoda + prtljaga + privatna odgovornost 118,35 kn
- Putno zdravstveno + nezgoda + pokriće bolničke naknade + prtljaga + privatna odgovornost 126,35 kn
- Osiguranje od otkaza putovanja + 143 kn u kombinaciji s bilo kojom gore navedenom policom osiguranja
Za izdavanje police osiguranja potrebno je ime, prezime, datum rođenja, adresa i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Agencija će kao posrednik obaviti za Vas sve potrebne radnje vezano za kupnju police osiguranja prema vašim željama. Za sva osiguranja vrijede uvjeti osiguravatelja: http://www.euroherc.hr/putno/osiguranja

Info: info@azm-politrip-travel.hr

Prijave: prijave@azm-politrip-travel.hr

Vaše uplate osigurane su kod Euroherc osiguranja d.d. Zagreb, broj police: 804085406 u slučaju platne nemogućnosti ili stečaja agencije!